duminică, 20 februarie 2011

Când teoria se pupă cu practica



După venirea lui boc la Palatul Victoria, care a fost sinonimă cu înscăunarea lui băsescu drept preşedinte-premier-judecător-instanţă morală-anticomunist securist-mamă Omida, discursul public a suferit o schimbare dramatică. Ideea este următoarea: statului îi merge rău, pentru că cetăţenilor le-a mers prea bine. Pentru ca statului să-i meargă bine, cetăţenilor trebuie să le meargă rău.


Guvernanţii au făcut tot ce le-a stat în puteri pentru ca românilor să le fie rău: a scăzut puterea de cumpărare, se închid şcoli şi spitale, se desfiinţează linii de cale ferată, sute de mii de oameni îşi pierd locul de muncă, drepturi şi libertăţi cetăţeneşti sunt încălcate cu nonşalanţă, salariaţii se pregătesc să-şi schimbe statutul, din angajaţi vor deveni sclavi, vinovaţi de corupţie sunt liderii de sindicat, medicamentele şi alimentele sunt tot mai scumpe şi mai greu de văzut pe masa săracilor, mă rog, nu trebuie să vă spun eu ce şi cum.


Bine, dar statului, lui îi merge bine? Ei bine, dacă prin stat înţelegem gaşca de profitori de la PDL şi de la UDMR(curvele astea merită un dezastru electoral de felul celui care a trecut în nefiinţă PNŢ-CD!), surpriză! Teoria chiar concordă  cu practica! Bă, statului îi merge bine! Cheltuieli ca la turci în vremurile bune, bani, vuitoane, ferariuri, bugatiuri, curve, masculine şi feminine, de lux, vacanţe exotice, castele de neamuri-proaste, ţipă prosperitatea pe ei!


Este un moment istoric, aş îndrăzni să spun. Poate unic, cel puţin în Românica: este prima oară când teoria se pupă cu practica. Dar se pupă atât de bine, încât nici nu-ţi vine să fluieri golăneşte şi să dai indicaţii despre cum trebuie continuat momentul de fericire. Doar că pupătura este un viol în grup al intereselor celor mai mulţi dintre români. Dar ne împiedicăm noi de amănunte de astea? Doar trăim în miezul unui ev aprins! Sau cam aşa ceva...

Niciun comentariu:

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...