duminică, 27 februarie 2011

Nu mă interesează...



1. Nu mă interesează Gala de decernare a Premiilor Oscar. A devenit o ceremonie ineptă, care nu mai spune mare lucru, iar de cele mai multe ori filmele premiate sunt cel mult mediocre. Dar pentru sistem sunt bune. Oscarul este ca o etichetă Chanel sau Gucci pusă pe o haină care altminteri ar costa de zece ori mai puţin.


2. Nu mă interesează ce spune Roberta Anastase. Individa asta nu are minte nici cât o bibilică. Caz închis!


3. Nu mă interesează şedinţele de duminica seara(de fapt nicio şedinţă) a oranjgutanilor. Când e vorba de mimarea democraţiei, nu-i nimic de văzut. Poate cel mult mizeria politicii româneşti.


4. Când România este condusă de analfabeţi politici şi economici, care pun în pericol viaţa şi bunurile a 22 de milioane de români, faptul că Bercea Mondial este analfabet, dar are carnet de conducere, nu mă interesează. Este un lucru benign: în cel mai bun caz Mondialu o mierleşte singur, în cel mai rău caz  ia şi vreo-doi trei cu el în mormânt. Politicile Guvernului pot băga în mormânt zeci de mii de români numai prin desfiinţarea spitalelor.


5. Nu mă interesează divorţul Columbenilor, aşa cum nu m-a interesat nici nunta lor, nici căsnicia lor. Două scursuri, una cu bani, alta ahtiată după bani, au oferit timp de cinci ani un spectacol degradant, şi vor continua să-şi etaleze în divorţ mizeria morală.


6. Nu mă interesează labingbolul românesc.


7. Nu mă interesează halucinaţiile lui Sebastian Lăzăroiu.


Cred că pentru o zi de duminică ajunge!

8 comentarii:

Fluieratorul spunea...

Agreed, chiar si la #1, desi "The King's Speech" si "Inception" chiar mi-au placut. Fine entertainment. De Oscaruri oricum nu-mi pasa, ca nu de-aia ma uit eu la filme.

Marieta spunea...

Nu prea mai suntem 22 de milioane

Karakas spunea...

Si Basescu merita un Premiu Oscar pentru cea mai buna regie la filmul "Manual pentru Prosti: Cum Sa Creezi o Revolutie Fara Sa-ti Dai Seama".

Wall Street Journal a publicat pe 25 februarie Indexul Revoltei. Criteriile folosite de autor au fost: inechitate sociala, tendinta naturala pentru revolta si declansatorul (cit la suta din venituri se cheltuie pe alimente). Romania are cel mai ridicat index al revoltei din toate tarile UE. Felicitari regimului Basescu pentru maretul aport la acest scenariu.

"The highest-ranked European Union country is Romania at 37."

http://blogs.wsj.com/source/2011/02/25/introducing-the-revolting-index/

Karakas spunea...

Dupa vizitele fructuoase pe care le-a efectuat la Casa Alba, la Kremlin, si la Biejing, Presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, a participat la intinirea cu Presedintele Comisiei Europene, José Manuel Barroso si Vladimir Putin, Presedintele Rusiei, in cadrul discutiilor pentru un partenereiat mai apropiat intre UE si Rusia.

Ma scuzati, tocmai citeam o nuvela SF. Totusi, Barosso, si Ashotn s-au intilnit cu Putin, respectiv Lavrov si au discutat lucruri foarte interesante, care presupune o integrare mai profunda a Rusiei cu UE. Si nu, din pacate pentru amatorii de showuri de prost gust, nu este in stilul abordat de Basescu la conferinta de presa cind Corina Dragotescu i-a pus doua intrebari.

Va invit sa cititi cum se exprima un adevarat Sef de Stat. Acelasi lucru valabil pentru Barosso:

http://premier.gov.ru/eng/events/news/14257/

Ken spunea...

Ba, dom' Costin, totusi, documentarul lui Ferguson, "Inside Job", care a luat Oscarul anul asta (acelasi autor care a facut si “No End in Sight”) merita vazut, fie macar pentru ca ” … it will make your blood boil, and in a good way” cum zice Krugman si multi altii, http://krugman.blogs.nytimes.com/2010/12/06/inside-job/

Trailer-ul filmului: http://www.youtube.com/watch?v=FzrBurlJUNk
Amazon il va scoate la vanzare pe 8 martie.

Zic si eu ca oamenii locului, va fi mult mai rau mai inainte de a fi mai bine, ca prea-i multa jale si aroganta si lacomie si ticalosie si orbire si cruzime si … Working class de aci, din State, si-a iesit din amorteala, tocmai isi face incalzirea … Sociopatii (ca ala citat la articolul de mai jos de unul din comentatori, ala de vrea sa traga NATO in populatie, LOL!) sfarsesc totdeauna -- mai devreme ori mai tarziu -- dramatic …

O saptamana buna tuturor!

Anonim spunea...

Poate sa ne intereseze si altceva ,adica umilirea la care au fost supusi -cu vrerea lor -sefii "marilor" partide politice la congresul uzilormereu ,la dispretul anti-national afisat de bozgorei prin intonarea imnului national al Ungariei >si anume de ce ?? la un asa-zis congres de partid ce se implica in conducerea politica a Romaniei ,cat si prin discursurile in LIMBA MAGHIARA a capilor revizionisti ,pe principiul >suntem la noi acasa (???)vorobim in limba noastra ...HUNO-UNGRICA !!
Cam cat de jalnici am ajuns noi ,romanii ,ca sa folosim casti de traducere la asa ceva ?Si cat de mare abjectia sa permiti acest lucru fara sa te uiti in Constitutie si sa corectezi magaria cu pricina ,ori macar sa te declari scarbit si sa parasesti jegosenia cu pricina ????

Si mai aruncam cu pietre ,noi ,mari moralisti de cacao in cei ce credeau in :http://www.youtube.com/watch?v=F3vyF7ZDtpo&feature=related

De unde se vede ca sangele de adevarat roman s-a diluat intr-un hal fara de hal !!!Si-i pupam la gaoz pa toti ce ne vor raul,si ne trateaza ca pe "valahi imputiti" !

Karakas spunea...

Referitor la Oscaruri. Este cireasa de pe tort a unui sistem de imperialism cultural, cel anglo-american. Da, sunt si filme bune, dar masinaria din spate are un scop bine definit: fabrica de vise a SUA trebuie sa continue sa domine celelalte culturi si sa le influenteze sa viseze "the American Way". Este o unealta foarte eficienta, pe de o parte pentru a suge bani cu turbina din toate tarile unde ruleaza filmele lor, si pe de alta, o arma de a patrunde in tarile "nedemocrate", cu intentia de a le americaniza, si pentru ca acestea sa devina "US friendly".

Karakas spunea...

Ce mi se pare intr-adevar socant: toata lumea democrata vuieste pe subiectul inegalitatilor in crestere exponentiala intre cei putini, super-bogati si restul, dar in Romania filozofii de palat igonora tema cu desavirsire. Chiar nu exista un grup de intelectuali in Romania care sa impinga acest subiect in dezbatere publica? Nici macar PSDul nu pare unit in a apasa pe pedala asta vitala pentru o societate mai echitabila.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...