duminică, 16 mai 2010

Solidaritate de 0,03 lei

O stafie bântuie acum România: "solidaritatea" aleşilor cu poporul în suferinţă. Totul este de un populism vecin cu voma, de un cretinism perfect şi reprezintă dovada celui mai desăvârşit dispreţ faţă de oameni.
Mă piş pe gesturile lor de doi bani, pardon! de 0,03 lei! Că atât îi revine fiecărui bugetar şi pensionar din gestul de solidaritate al preşedintelui, parlamentarilor şi miniştrilor. Calculul este simplu: dacă toţi cei pomeniţi îşi donează în totalitate salariile, se strâng lunar circa 220.000 de lei. Cei atinşi de coasa Clitorisului Politicii Româneşti, mânuită de Marele Machitor, sunt vreo şapte milioane, pensionari şi bugetari la un loc.
În loc să vă faceţi voi imagine, nesimţiţilor, nu mai bine guvernaţi ţara asta cum trebuie şi vă lăsaţi de ciordelile voastre de miliarde de euro? Că pensiile s-au amputat pentru că nu se găsesc 500 de milioane de euro, în timp ce ministerul lui Berceanuu a cheltuit din 2005 13,5 miliarde de euro pe nimic! Şi credeţi, jigodiilor, că vă spălaţi păcatele donându-vă bacşişul ăla numit "salariu"? Dacă ANI e ceva mai mult decât jucăria lui băsescu, poate îl întrebă şi pe Pulimea Sa din ce trăieşte, dacă-şi donează salariul, iar nevastă-sa e casnică! Dar nu vedem noi minunea asta!
Aşa că, în loc să ne miluiţi cu praful de pe tobă, ori vă daţi demisia, ori vă apucaţi să guvernaţi ţara asta, şi închideţi robinetul cu bani publici pentru clienţii voştri. Altminteri mămăliga, cât e ea de mămăligă, va exploda iar!
PS: jigodia aia de Tismăneanu a apucat-o pe urmele lu' tac-su şi se instalează tot mai confortabil în rolul de acuzator oficial al regimului băsescu, aşa cum era ăl bătrân pe vremea lui Dej. Evident, ce diversiune mai bună decât "mineriadele", acum, când creşte neliniştea socială? Eu, unul, nu m-aş baza prea mult pe susţinerea Pulimii Sale, care, dacă se îngroaşă gluma, o să-l arunce ca pe o hârtie de şters la cur. Cum au făcut-o şi alţii cu tac'su, înainte...

4 comentarii:

Anonim spunea...

Stimate domnule Gheorghe,
Felicitari si multumiri pentru iluminarea mintilor oamenilor inselati de gasca dela putere. Dar, ce puteti face, ca sa rasune mai tare vorbele dvs., in tara aceasta plina de nenorociri provocate sau aduse de ei?

Desmond spunea...

Si Clismaneanu e acum prezentat de istoric? Si teologul in lipit postere portocalii Neamtu tot istoric...s-au pus vitele cu magistra vitae pe noi, ca Roller in alte vremuri. Noua academie Jdanov ne-nvata calea dreapta

Silvia spunea...

pana la urma, fmi cu guvernul vor gasi cea mai buna solutie pentru cea mai mare parte a publicului

Adrian Teacă spunea...

"Pulimea sa" (am început să-ţi folosesc brandul) s-a baricadat la Cotroceni, că dacă iese fără escortă, a cam belit-o. Îţi dai seama, să nu mai poată face el băi de mulţime, să nu mai poată hămăi între bizoni? Mare pedeapsă... http://teaca.wordpress.com/2010/05/15/fara-bai-de-multime-shit/