marți, 11 mai 2010

Noul Geniu din Carpaţi

Pulimea Sa a ieşit foarte smotocit de la întâlnirea FDUC şi a declarat că orice poate fi negociat, iar Clitorisul Politicii Româneşti spune că Acordul cu FMI va fi aprobat DOAR cu acordul CES. Hopa! Se mişcă lumea! Interesant!
Dar nu era mai bine să evite toată tevatura asta abţinându-se, joia trecută, să iasă ca păduchele în frunte, să anunţe el marea "victorie"?! Nu putea să întrebe înainte să tragă? Păi, dacă făcea altcumva nu mai era el. Aşa că, să fie sănătos! Şi-a bătut un hectar de cuie în talpă şi tocmai şi-a torpilat partidul. Scufundarea lui e doar o problemă de timp.
A vrut să-i arate lui Franks cine-i şeful în thelandofciois, cine e masculul alfa al politicii româneşti. Ăla se cruceşte de decizia României, Fondul fiind mai blând cu cererile.
Care va să zică, ne-am pricopsit cu un nou Geniu din Carpaţi! Să ne bucurăm de el!

Un comentariu:

Anonim spunea...

Stimate domnule Gheorghe,
Inca odata felicitari ca prin comentariile dvs treziti romanii, care vedeau sau inca vad un zeu in el.
Va rog, sa lansati un apel catre parlamentarii care au devenit independenti, dar de fapt sunt supusii lui, si care acum vad in ce barca au sarit, sa revina la partidele lor.Eu cred ca partidele lor de origine si populatia ar intelege acest gest si ei ar fi iertati si si-ar recapata onoarea lor.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...