luni, 31 mai 2010

De unde-i scoţi, Pulimea Ta?

De unde scoţi toţi proştii ăştia care ne conduc, Pulimea Ta? Nu e de ajuns că Şeitan aberează despre noi reduceri de salarii, când nici n-a apucat să le vadă trecute prin Parlament pe astea, pe care le tot cotcodăciţi de trei săptămâni? Trebuia să mai abereze şi Pleziristul şi Epicureanul, care glosează pe marginea ideii "frumoasă ţară, păcat că-i locuită!"? Ia de citeşte, neamule! "Din păcate suntem locuitorii unei ţări cu foarte multe probleme."
Din păcate pentru cine? Pentru tine, pentru noi? Ştiu, e greu în România. Nu mai poţi ieşi cu Harleyul la plimbare, că te scuipă lumea. Cârcotaşii ăia de jurnalişti îţi pozează ceasurile de jdemii de euroi şi te dau pe prima pagină a tabloidelor. Nu poţi să-i furi nevasta finului, că fac mişto de tine. Nici somonul nu mai e din ăla sălbatic de Alaska, şi nici icra neagră de Iran, că, de, e criză, şi trebuie să faci şi tu sacrificii. Şi apoi, nici nu prea mai poţi lua cine ştie ce de la stat, că e lumea cu ochii pe tine, iar în privat nu e mare sfârâială fără evaziune fiscală. Dar poţi face evaziune, când eşti ministru de finanţe? La cât e de gros şoricul, poţi. Dar parcă se pregăteşte o furtună socială şi nu e bine să te pişi contra uraganului...Nasol moment, mişto colivă.

6 comentarii:

Anonim spunea...

italienii adopta aceleasi retete cunoscute din ro.

http://www.wirtschaftsblatt.at/home/international/wirtschaftspolitik/423078/index.do?from=rss

oecd anunta ca joburi nu vor apare ci doar cistiguri pt bosi

http://www.fr-online.de/in_und_ausland/wirtschaft/aktuell/2688350_Schuldenabbau-Sparprogramme-spalten-Europa.htmlhttp://www.fr-online.de/in_und_ausland/wirtschaft/
aktuell/2688350_Schuldenabbau-Sparprogramme-spalten-Europa.htmlseful de la thyssen-krupp avertizeaza lumea ca speculantii s-au apucat de treaba insa de data asta invirtesc materiile prime


http://www.ftd.de/unternehmen/industrie/:wegen-preistreiberei-thyssen-krupp-chef-warnt-vor-spekulanten/50120129.html


capitalismul cel drag romanului este terminat definitiv!

Anonim spunea...

va fi de fapt o situatie tragi-comica pt ca romanul va fi pus in situatia de a-si duce la groapa sperantele de mai bine in capitalismul iubit sau pe el insusi. dupa ce spun si fac romanii sint singurii care merita din plin pedeapsa asta!
unde sint capetele seci cu von mizerie si alti handicapati vestici? :))))

Fluieratorul spunea...

Dintr-o fatalitate, ne-am nascut in Romania.

Si pentru Vladescu, ca si pentru Boc, Basescu si Ceausescu pe vremuri, tara asta e prea meschina pentru niste personalitati marete ca ei.

Si ca atare, pentru ca au motive, nu fac nimic, pentru ca orice ar face e lovit de fatalitatea de a ne fi nascut intr-o tara mica, cu probleme, saraca (nu bogata, ne atragea Videanu atentia mai daunazi ca tara e saraca, ca bogatia e o legenda), deci orice am face noi, cit de bine putem noi, nu va scoate tara din probleme. Vax!

Vladescu face parte dintre problemele mari si insolubile ale acestei tari. propun ca tara sa ia un emetic si sa-l vomite, pe el si pe altii, pe unde-si doresc ei sa plece. Sa ne lase cu problemele reale, ca poate le rezolvam.

Karakas spunea...

Guvernul "Abramburica" anunta ca de fapt salariatii de la stat nu vor avea reduceri salariale cu 25%, dar ca nu se pot da inca amanunte. Un guvern mai stupid nu am vazut decit poate prin Africa...Le e tare teama...

http://www.mediafax.ro/social/salariile-angajatilor-din-companiile-de-stat-nu-vor-fi-reduse-cu-25-6226773

Anonim spunea...

http://www.puterea.ro/news2861/Guvernul-ii-innebuneste-pe-romani-la-propriu-Scaderea-veniturilor-poate-provoca-afectiuni-psihice.htm


http://www.puterea.ro/news2856/Romanii-saraciti-de-Guvern-se-intorc-la-meniul-din-%E2%80%9Eepoca-de-aur%E2%80%9D-Apa-de-la-robinet--si-parizer-ieftin.htmdaca nea nicu nu mai este iar situaia este tot aia intelege romanul o chestie simpla de chici ciuperca ce-i ca sa realizeze dupa 20 de ani care a fost cauza si cine sint vinovatii pt astfel de siuatii?

Anonim spunea...

http://www.puterea.ro/news2870/Parlamentul-%C8%99terge-datorii-de-83-miliarde-euro.htm