marți, 25 mai 2010

Chiar aşa!

"Mă întreb uneori ce naiba caut aici. Este, pe lângă un stres enorm, şi un challenge enorm. Este o încercare pe care nu mă aşteptam să o trăiesc, pe care nu mă aşteptam ca un politician să şi-o asume vreodata." Chiar aşa! Ce mama dracului cauţi tu la ministerul Finanţelor, Vlădescule? Eşti un dobitoc, un incapabil, o jigodie care a făcut bani pe spinarea statului. Şi vii să dai lecţii, să ne spui tu cum e cu bogaţii şi săracii, Vlădescule?
"Bogatii sunt acei oameni care sunt dispusi sa invete toata viata, sa riste, cei care finalmente livreaza veniturile pentru redistribuire." Vlădescule, fumezi etnobotanice? Cum e cu ăia care învaţă toată viaţa şi sunt bogaţi? Bă, cretinule! Majoritatea celor care sunt demni de numele de intelectual în România sunt săraci lipiţi! Bogaţi sunt alde Poponeţ, Syda, Fecioara din Pleşcoi şi alţii ca ei, regele Cioabă şi ţigănia lui, clientela politică, dar nu intelectualii acestei ţări. Ce ştiu bogaţii României? Ce inventează ei, în afară de scheme de fraudat fiscul? Cine s-a îmbogăţit din creaţie intelectuală în ţara asta? Când au dat de bună-voie ceva bogaţii României, în istoria ei?
Şi crezi că dacă ne serveşti platitudinile astea cu "întâi să creăm bogăţia, după aia s-o împărţim" te crezi liberal? Bă, nu eşti decât o labă tristă, care dacă nu făceai parte dintr-o cumetrie securisto-politică, acum trăgeai mâţa de coadă, ca 90% dintre români.
Când vezi aroganţa şi lipsa de omenie şi de morală ale unora ca tine, înţelegi şi funcţia purificatoare a violenţei sociale. Da, boule! O să fie violenţă! Şi ăia de crezi tu că nu merită niciun scuipat din partea bogaţilor au să vă pună pielea în băţ! Şi-o să meritaţi orice vi se va întâmpla!

4 comentarii:

Anonim spunea...

Lucidu zice : fara al baga in ...seama ma-sii pa musiu ,alte aspecte sunt de discutat ,si anume : de ce F.M.I. nu s-a ofuscat despre circuitul banului imprumutat in "natura romaneasca" ,mai amu un an ,in campania electorala din care s-a ales Zeus ,de ce papagalii aia de isarescu&vasilescu ies de-abea (!) acum sa zica nasoale de TARICEANU (far' sa pomeneasca un cuvant de desfraul din 2009-2010
),de banii care "trebuia" directonati catre investitii ,despre faptul ca pt. fond e VERY IMPORTNT ca Romanica sa achizitioneze neste rable de F 16 cu 4, 3 mld E ,ca guv. TARICEANU a dat muie finantei internationale ,NEAGREAND imprumuturi aberante si inutile ,ca ...cu 'astia ' isi fac mendrele cum vrea maciuca lor de finantisti ORDINARI ,de faptul ca acum vin -tuica-rom-gin- sa planga pe mormantul PENSIONARILOR ,SOMERILOR ,BUGETARILOR ,zicand : nu noi ,boc-pula-ioc a decis asa ! Noi vrem de la bogati ! Sa mori tu ,fondule de CACAT ???


Ba , da' mai acu' un an ce plm faceati CU DOBITOCII DIN CAPU' STATULUI ???

Ii lingeati pe coaie -dar ,care coaie ???- parerea mea .

Karakas spunea...

Saracii sunt saraci pentru ca nu invata toata viata? Daaa, toti bogatii Romaniei au trecut pe la Harvard (poate pe linga). Chiar, ce cauta asta in fruntea Ministerului Finantelor? Ca se chinuie rau, si-l doare..

Anonim spunea...

Va rog ziceti ceva si de boul pe nume Agathon care vorbeste in numele patronilor cum ca noi suntem de acord cu taierea salariilor si pensiilor. Nerusinatul minte! Am o firma foarte mica, abia scot un venit decent pentru mine, ma complac cu faptul ca nu am sefi si am un program foarte flexibil. Parintii si socrii sunt pensionari, sotul bugetar. Cum poate jigodia sa vorbeasca in numele meu?

geomarz spunea...

Multe jigodii hoate si snapane dau lectii de buna purtare omului normal, cetateanului cu bun simt si buzunarele goale.
Dupa ce au furat ca nesimtitii cu MILIARDELE de euro, acum ne explica noua cun sint ei curati ca lacrima si bine cunoscatori... ai tilhariilor, poate.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...