joi, 13 mai 2010

Pică boc?

Geniul din Carpaţi, versiunea manelizată, suferă un brusc atac de limbariţă. După ce a făcut-o pe mortu'n păpuşoi vreo patru luni de zile, de joia trecută gura nu-i mai tace, ţara nu-i mai place. Aşa că s-a cerut la tembelizor şi azi. Dacă vine să ne anunţe că a renunţat la serviciile Clitorisului Politicii Româneşti, să fie primit! Dacă vine să bată câmpii şi să ne spună ce popor ingrat suntem şi cum nu înţelegem noi binele pe care ni-l face, să se abţină!
UPDATE: nu, nu pică! E o nouă lecţie de demagogie. Ne spune el ce trebuie să înţelegem noi din ce nu înţelege el din economie. Şi, evident, toţi sunt de vină, numai el nu! Acum a luat-o cu statul clientelar! Păi, el e clientul-şef! Hai, pa! Pierdem vremea!
De fapt, dă ceva de mestecat la tocşouri, pentru a nu mai vedea cum creşte revolta. Cum spuneam, colindă pe la alte mese, Pulimea Ta!

3 comentarii:

Lilick Auftakt spunea...

La ce ora?

Constantin Gheorghe spunea...

La 18,15 trecute fix!

Fluieratorul spunea...

Guvernul face treaba, nu poate fi demis... Treaba mare si foarte mare, intr-o gaura de sarpe.

Ah, ia-uzi (si ai grija unde uzi!), guvernul nu trebuie sa demisioneze! Iar Voda nu e las, ca de-aia vorbeste asa de mult. Nu sta ascuns, si isi spala in public rufele curate.

Rufele murdare sint cunoscute si acceptate probabil de multi din afara tarii. "Nu este rolul unui străin să respingă un guvern ales în mod democratic, atât timp cât acest guvern respectă regulile şi valorile de bază ale UE", a spus Jonathan Scheele, intr-un interviu publicat astazi de RL, in raspuns la o aluzie ca a creditat guvernul Nastase, care nu prea merita sa fie creditat. Inspirata replica, foarte politica, probabil ca asa trateaza multi cu Romania, si nu conteaza cit de valida mai este democratia in Romania, atita timp cit UE, FMI, NATO, etc., isi vad "valorile" respectate aici. Valori ca RuhrGas, Gas de France, Vivendi, banci, multinationale, etc., etc.

Voda nu ne-a facut ingrati, dar a batut cimpii, vrind sa ne faca sa credem ca guvernul chiar lucreaza. Nu l-am crezut.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...