miercuri, 12 mai 2010

Să le facem viaţa un iad!

Prieteni!
Este evident că turma de oranjgutani va trece peste orice şi va aplica măsurile scelerate de reducere a pensiilor şi a salariilor din sectorul bugetar. De ce o fac, atunci când instinctul de supravieţuire le-ar dicta să facă măcar un pas înapoi? Din patriotism? Pentru că se duce dracului ţărişoara? S-o credeţi voi!
Nu, prieteni! O fac pentru că s-au lipit atât de temeinic de robinetul cu bani publici, şi le curge atât de mult şi de uşor, încât nici nu se gândesc să-l închidă măcar o tură! Foarte bine!
Atunci hai să le facem, jurnalişti, blogări, comentatori, simpli cetăţeni, acestor nesimţiţi guvernarea un coşmar. Care cum ştiţi de o furăciune portocalie, daţi-o pe goarnă! Mediatizaţi-o! Să-i punem la muncă pe ţuluşi! Denunţuri, cât mai multe denunţuri penale! Denunţaţi, denunţaţi, denunţaţi! Până la urmă tot trebuie să facă ceva Morar!
Campanii de presă, campanii pe bloguri, orice! Arătaţi-i cu degetul! Puneţi-i la stâlpul infamiei! Să simtă că nici la budă nu sunt la adăpost de ochiul vigilent al opiniei publice! Să se nevrozeze! Criza de nervi să fie starea lor naturală!
Să le facem viaţa un iad! Să se ceară singuri afară! O merită!

6 comentarii:

Shadow spunea...

Asa va vreau dle Gheorghe. Pt ca nu mai era de multa vreme vorba de "opozitii ideologice" intre stanga si dreapta, intre capitalism si interventionism. E vorba de eliminarea incompetentei si furtului fara ideologie si fara orientare.

pacos spunea...

"Să se ceară singuri afară".
Pentru asta e nevoie de un minim bun simt. La cine? la Videanu? ala care trimite scrisori cu antetul ministerului la UE intreband daca firma lui poate accesa fonduri europene? la Hoara? la madam Plescoi? la Boc? la Pulimea Sa?
Si cum sa faca asta, acum? Le trebuie timp sa acopere ceea ce trebuie acoperit, sa faca "curatenia" de dupa alegerea marelui mafiot. Ca altfel, ar trebui sa se care foarte repede. Si acuma e naspa rau cu norul ala de cenusa.

pacos spunea...

Ma uit si vad cum pensionarii sunt varful de lance al protestelor. Si nu vad sunde sunt ceilalti.
JOS GUVERNUL! JOS DICTATURA! JOS BASESCU!

Pentru acei pensionari, RESPECT!

Fluieratorul spunea...

Pai acum drept e ca pensionarii dsint singura categorie de cetateni din tara asta care se poate numi "categorie", pentru ca in rest, ce vad sint sindicalisti din rindul bugetarilor care striga numai cind le cere cine trebuie, nu cind le ghioraie matele, vad taietori de frunza la ciini si baieti descurcareti, care in genere n-au de ce sa protesteze, si mai vad si o hoarda de posesori de credite, asa zisa clasa mijlocie de lume cu scoala, care tace milc cu inima in chiloti, intrebindu-se cit si pina cind o sa mai cada in picioare. Restul nici nu mai sint prin tara. Daca vreau sa strig "jos Basescu" nici n-am cu cine...

Cred ca singura idee e sa ma duc sa strig, si sa ma dezbrac eventual, in mijlocul Pietei Constitutiei, de exemplu, ca sa prind 30 de secunde de atentie la capitolul "fapt divers" pe la vreo televiziune sau foaie de mina a saptispea.

Mainstream-ul are alta treaba, si sint si destui blogarashi care stau la rind la atentia publica si sint prea ocupati ca sa intre in mainstream, asa ca nici cu aceia n-am ce face...

Cit despre "agenturili straine" care ar fi de mare ajutor in atare situatii, cind aia din interior nu fac explozie, sau marea diaspora de "valori", mi-e teama ca nu mai traim nici macar vremurile "romantice" din 1989, si fronda nu are de unde si cu cine sa porneasca.

Altfel, leprele suspomenite (alde Videanu, Udrea, etc.) stim cu totii ca nu sint monumente de inteligenta, si nici la capitolul bun simt n-ar trebui sa avem asteptari, asa ca nu se vor cere singuri afara niciodata. Si daca nici noi nu-i maturam, nici macar cind mai avem cite-o ocazie (la alegeri, de exemplu), singura noastra sansa ramine ca ei sa plezneasca de imbuibare...

De asemenea, tot respectul meu pentru pensionarii care fac ce ar trebui sa facem cu totii, si pe care ii lasam singuri.

Adrian Teacă spunea...

Au îneput moşii revolta. Bravo lor! http://teaca.wordpress.com/2010/05/12/saru-mina-bosorogilor/

Teo Veres spunea...

Doammne ce avant! De ce nu v-a apucat mai repede, ca poate nu trebuia sa alegem intre Vadim si Iliescu, intre Nastase si Basescu.
Va transmit tot "respectul" meu.
Pensionarilor la fel.
Cred ca la varsta mea am lucrat deja mai mult decat o gramda dintre ei.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...