joi, 13 mai 2010

Clitorisul Politicii Româneşti este un laş!

Întrebat de ce nu iese Clitorisul să spună ce spune el, Pulimea Sa dă un răspuns năucitor: "Eu nu am vocaţia laşului" Aha, am înţeles: boc este laş! Şi de ce sprijină un laş? Poate pentru că e un laş, şi-l poate juca el cum vrea?
Nu ştiu cum s-o simţi Pulimea Sa ştiind că Guvernul României are în fruntea sa un laş, dar mie, unuia, îmi vine să borâsc!

7 comentarii:

Fluieratorul spunea...

Dintre toti jurnalistii aia de paie (ala de laB1 a fost chiar pres de sters pe picioare, si fufa de la Mediafax e chiar proasta, nici macar Basecscu nu s-a coborit), nici unul n-are singe in circulatie sa-i spuna in fata: ba!, administratia matale e PREA SCUMPA pentru noi, mai putine ministere, mai putine agentii, mai putin personal, lefuri mai mici, achizitii publice mai moderate!

Chipurile informatizarea merge in administratia publica, Siveco a luat ENORM, ENORM de multi bani in ultimii 10 ani pe pretextul informatizarii institutiilor publice, de la toate guvernele.

Sa ia aia 500 de milioane de euro pentru fondul de pensii de la portalul eRomania, ca Siveco ar trebui, macar pe timp de criza, sa se lipseasca de tain.

Fluieratorul spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Anonim spunea...

D-le Constantin Gheorghe, vreo sansa sa eliminitati italicul textului?
Asta nu ma deranjeaza atat de tare ca lipsa paragrafelor, mai degraba, formatarea acestora.

Daca ati putea:
1. ori sa bagati un alineat
2. ori separati paragrafele printr-un rand liber, fara a mai introduce alineate.

Devin greoaie citirea in momentul in care postul depaseste 40-50 de randuri.

Va multumesc!

EPISTOLEpentruZEUS spunea...

ca orice lindic care se respecta, trebuia sa aiba si un mot. ca bucatica aia de blanita din varf i-a adus numai bucurii.

CC spunea...

ascultand-ul pe basescu in dupa amiaza asta m-a fulgerat un gand: nu cumva, iritat de faptul ca "poporul" se opune solutiilor lui, nebunul a pus-o deja de-o bataie cu insisi cetatenii acestei tari?
sa ne fereasca Dumnezeu ca paranoia sa-l cuprinda cu totul! desi poate astfel am scapa mai repede...

Adrian Năstase spunea...

Nu prea mi-e clar care e laşul dintre cei doi, că parcă a declarat că răspunderea cade pe guvern. Deci dacă iese urât, boc îşi dă demisia, nu el.

amely_adna spunea...

Adaugati functionalitate deosebita site-ului dumneavoastra prin posibilitatea de traducere a fiecarei pagini in peste 30 de limbi de circulatie internationala. Foarte simplu si eficient, prin inserarea unui mic cod pe care il puteti gasi la adresa http://www.anunturibucuresti.ro/traducere/ veti oferi fiecarui vizitator posibilitatea traducerii instantanee a oricarei pagini, intr-una din cele 35 de limbi de circulatie internationala. La aceiasi adresa puteti gasi si un exemplu de functionare al codului.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...