joi, 7 august 2008

Obsesii de guvernant italian
Hotărât lucru, guvernanţii italieni au obsesia recensămintelor! După ţigani, a venit rândul câinilor! Italianul posesor de potaie trebuie să se prezinte obligatoriu, în decurs de o lună, cu ea la veterinar, s-o înregistreze în "Registrul de stare civilă" şi să i se implanteze un cip(în cazul ţiganilor au ratat chestia asta cu cipul!). În schimb va primi un soi de permis de port-Lăbuş, care va fi valabil până ce dă colţul. Lăbuş, potaia! Şi dacă tot le fac buletin de identitate, sper că-i şi vor amprenta, şi poate n-ar strica şi o scanare de retină, şi un ADN, să fie tacâmul complet, şi să ştie italianul cu precizie cine l-a muşcat de cur!
Motivul recensământului ăsta precipitat? Ca şi în cazul ţiganilor, prea mulţi câini vagabonzi pe străzi! Ce să zic! Bun, şi acum ce urmează: recensământul motanilor comestibili(da, italienii papă mâţe!), al melcilor, al codobaturei cu ciocul galben, al papagalilor din Palatul Chigi?
PS: nu ştiu dacă asta explică ceva din rătăcirile Italiei lui Berluscolinni, dar merită citit pentru frumuseţea scriiturii.

5 comentarii:

Anonim spunea...

Se va infiinta "Registrul national al evidentei populatiei canine". Asa am inteles ca se va numi institutia cu pricina.
Traim vremuri grele...

Anonim spunea...

Alandra, vremurile or fi ele grele, dar ce-şi face omul cu mâna lui... În ceea ce-i priveşte pe italieni, şi prin ricoşeu şi pe noi, la greutăţi se adaugă şi absurdul. Că nu degeaba suntem de gintă latină şi din tribul lui neam de traistă(nimic ofensator!)

Anonim spunea...

Off-t. / Nu prea am gresit cand spuneam de iceristi ca sunt consumatori de codeina cu votca, ca tot artizdu` rebel.... la Badin am vazut ca merge si ketamina in formula amaroli, extrasa din urina de dama....Cat o fi castigat aurolacul de cand reprezinta patapievicismul si arta dryopiteca?

Anonim spunea...

Prietene, din partea mea pot să consume ce vrea ficatul lor! Nu mă interesează decât în măsura în care asta afectează imaginea statului care îi plăteşte. Dacă o fac pe banii lor, să fie sănătoşi! Şi apoi, votca mege cu suc de roşii, nu cu urină de damă!

Anonim spunea...

Pai tocmai aia-i problema, ca ala reprezinta acolo pe cel care il plateste, respectiv Statul Roman. Ori nu platesti unu` care practica amaroli decat daca-l trimiti in Suedia, sa te reprezinte pe langa Guru Bivolaru... Cum sa-l iei pe asta in calcul..."a, a venit expertu` in epilat brazilian, ca face o expozitie culturala la ICR....".

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...