sâmbătă, 2 august 2008

Marea împăcare a luat sfârşit înainte de a începe
Nu trebuie să fii Mama Omida să ghiceşti că Traian Băsescu e într-o mare criză de identitate şi de proiect. Acum aleargă cu limba scoasă după procentele pierdute, pe mâna lui, cel mai adesea. Şi de alergat, aleargă fără plan, haotic, dând semnale contradictorii, trăgând împrăştiat, pe unde apucă, şi în cine mai apucă.
Dacă până acum ocolea cu dispreţ diversele manifestări publice care nu presupuneau şi o zdravănă baie de mulţime, acum nu ştie pe unde să se mai ducă, numai să pomenească televiziunile de el. Aşa a ajuns azi la Neptun, la o reuniune a Consiliului Director al Asociaţiei Comunelor din România(Apropo, de chestia asta aud pentru prima oară. Să fie o creaţie portocalie, pentru uzul pedeleilor?). Unde a tunat şi fulgerat împotriva "politrucilor" de la Bucureşti, care mi-l asupresc pe amărâtul de primar de comună! Şi i-a îndemnat pe participanţi la răscoală împotriva deţinătorilor de pix de la Bucale şi de la judeţ! Noua deviză: "comuna mea, patria mea!" Sau, pentru Boc, că el înţelege mai greu, "aici se termină Clujul, de aici începe Mănăşturul!".
Şi ca să nu-l acuze cineva de aranjamente cu Tăriceanu şi de prea multă tandreţe faţă de Guvern, a afirmat, fără să nominalizeze, dar în contextul situaţiei legată de inundaţii, că un ministru este cel puţin imbecil! De ce? Pentru că organizase un comandament şi chemase nişte primari de comune să discute cu ei!
Aşa că marea împăcare pedelisto-penelistă s-a sfârşit înainte de a începe! Iar peneliştii ar fi cu adevărat imbecili dacă şi-ar mai face iluzii în legătură cu Traian Băsescu.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Or fi crezut multi in impacarea asta?

Anonim spunea...

O impacare ar face mult rau ambelor "parti"!
Asa ca, as vrea sa se "impace" repede!
ruxi

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...