sâmbătă, 3 octombrie 2009

Totul pentru Pulea Vodă, totul pentru realegerea lui!

Celor care citesc de ceva vreme şi cât de cât sistematic acest blog nu cred că le-a scăpat afirmaţia mea despre Pogea, anume că ministrul finanţelor ascunde bani, cu intenţia de a-i folosi pentru pomeni electorale, după plecarea PSD de la guvernare. Erau destule lucruri neclare în execuţia bugetară, la capitolele venituri şi cheltuieli, şi, ca de obicei, ministerele cele mai năpăstuite erau cele gestionate de PSD. De ieri plouă cu bani.
Îşi anunţă azi Pulea Vodă candidatura, iese Boc cel Mic şi Prost şi aruncă în populaţie cu bani. Mulţi bani. Pentru sănătate, pentru şcoli, pentru IMM. Ideea ar fi aceea că hoţii de pesedişti ascundeau banii, au venit cinstiţii oranjgutani şi sunt bani! Votaţi oranjgutanii!
Totul este de-un primitivism înspăimântător, şi de-un infinit dispreţ faţă de oameni. Au amânat luarea unor decizii care implică apelul la resurse financiare doar pentru a-i maximiza şansele lui Pulea Vodă! Ce contează că între timp au murit afaceri, că sunt sute de mii de şomeri! Totul pentru Pulea Vodă, totul pentru realegerea lui!
Şi ăsta este doar începutul. Zilele şi săptămânile care vin ne rezervă surprize de acest gen şi mai mari. Ce va fi după 1 ianuarie 2010 este o altă problemă. Acum trebuie ameţită pulimea, după care i se aduce şi nota de plată...În hăhăitul de hienă al lui traian băsescu.

Niciun comentariu:

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...