sâmbătă, 17 octombrie 2009

Deci, te du!

Pe mare! Pulea Vodă, la ProTv, despre viitorul lui: dacă nu e reales, vrea să mai plece un an pe mare. Eu zic să nu se mai chinuiască, şi să nu ne mai chinuiască încă cinci ani. E simplu: nu mai candidează, stă cuminte în banca lui ăstea două luni rămase din mandat, cu atât mai mult că peste noapte s-a luminat şi a aflat că nu poate dizolva Parlamentul, şi după aia, dacă găseşte vreun armator mai diliu decât el, să-i dea un vas pe mână, pleacă pa! pe mare.
Şi lasă, Mărite Pulea Vodă! N-o să plângem după proiectele tale neîmplinite! Mai bine nu le pui în practică! Pentru că dacă o faci, cine ştie, te rătăceşti pe la Târgovişte, şi intoxicaţia cu plumb nu face bine la sănătate. E mai bine cu briza mării. Plus că mai faci un buf, două, deşi acum Kentul, blugii şi vizichiul sunt la liber. Dar găseşti tu o nişă. Mai o iarbă, mai un praf, mai un puşcoci...
Şi, Măria Ta, dacă pentru tine săptămâna asta a fost un vis urât, cum dracu' crezi că a fost pentru noi? Un coşmar insuportabil! Şi, dacă te pune Scaraoţchi să candidezi, o să vezi atunci vis urât, nu ăsta din ultimele zile!

Un comentariu:

Lulutza spunea...

Eu i-aş recomanda pensionarea anticipată. Deşi cred că are deja vîrsta necesară şi "prerogativele" să se pensioneze "pe bune", într-unul din sistemele "privilegiate" din care face şi a făcut parte întotdeauna. Nu de alta, dar nu aş crede să-l angajeze nici naiba, la vîrsta şi antecedentele lui profesionale! Poate doar frăţiorul Mircea, la faimoasa fabrica de îngheţată, ori fiică-sa a mare, altă "oamă" de afaceri de răsunătoare "succesuri" şi vînzări anterioare... Ori, poate, îl ia fiică-sa a mică asistent la biroul ei de europarlamentar... De unde ar putea "reforma" şi "moderniza" un întreg continent, nu doar o biată ţărişoară muribundă... :)

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...