marți, 27 octombrie 2009

Plătiţi, proştilor!

Mi-am adus aminte de o scenă "istorică", văzută aseară la ştiri. Fecioara din Pleşcoi trona de-a dreapta lui Pulea Vodă, la o şedinţă de campanie desfăşurată în cavoul ăla cu termopane din Lipscănie. Se vede treaba că madam are mult timp liber, de vreme ce, titulară la Turism, şi interimară la Mediu, freacă menta pe banii mei. Şi ai tăi, şi ai noştri. Dar nu era singura frecangioaică de acolo: primarul de la trei, Negoiţă, Turcan, purtătorul de tăcere de la Cotroceni, Lăzăroiu, consilier prezidenţial, un nene şef la nu mai ştiu care agenţie guvernamentală o însoţeau în "lanul" de mentă. Bogata ţară săracă! Cum plăteşte ea ca proasta nişte lipitori!
Am revăzut şi un vechi "prieten", care mânca, alături de tone de căcat, securişti şi turnători pe pâine: Carol Sebastian. Şi el un turnător de omenie, nu-i aşa, care făcea pe lupul moralist. A fost repede recuperat şi acum lucrează pentru cauza portocalie. Şi aproape pentru aceeaşi stăpâni ca până în 1989.
În rest, băieţii ăştia vă vor da lecţii de morală şi de comportament patriotic pe toate canalele media, râzându-vă în nas cu nesimţire: "Plătiţi, proştilor, pentru onoarea de a vă păpa noi banii!"

2 comentarii:

Anonim spunea...

exact ca-n vestul luminos! nu vad nici o diferenta pt ca altfel as fi scris. in privinta stapinilor te inseli pt ca cei pe care-i vezi sint numai vatafii. s-au adaptat si vesticii la traditia locala. ai vazut ce bine au reusit?

Anonim spunea...

Cand vad combinatia asta mortala, porumbita buzoiana si sirenul constantean, sincer, imi vine sa plang in hohote. Si imi mai spune majoreta asta ca suntem urmasii lui Traian Machitorul. Oare de aia bem?! O fi adevarat, alcoolic e cineva care bea mai mult decat tine, dar zau asa... chiar asa?!
http://www.youtube.com/watch?v=3G2-5PryxkU

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...