duminică, 25 octombrie 2009

Sexualitatea Referendumului explicată trepanatului

Poate sunt eu de modă veche. Poate sunt ei, adică oamenii de campanie ai lui Pulea Vodă, tâmpiţi, dar, să mă ierte Dumnezeu: sexul NU poate vinde orice! Felix Tătaru pare să creadă că da. Şi încearcă să vândă Referendumul cu un "şlagăr" vechi. Ăla cu mărimea. Doar că, dacă în pat lucrul poate fi valabil(sexologii zic că e mai degrabă un mit, lucrurile fiind, ce noutate! mai complexe), în materie de dimensiune a Parlamentului lucrurile nu au sens.
Cât de tâmpit să fii să nu înţelegi că dacă nişte băieţi vor să pună talpă în Parlament, te lasă fără cvorum de şedinţă şi în formula actuală, şi în cea redusă, dorită de Pulea Vodă. Şi nu poţi renunţa la regula cvorumului, când este vorba de vot. Nu mai departe investirea guvernului Boc 3, mă rog, Croitoru. Dacă majoritatea aia care-l vrea pe neamţ premier nu intră în sala de şedinţe, adio şi-un praz verde! Nu se poate ţine şedinţa. Nu se dă vot. Conta dacă erau doar trei sute de parlamentari? Evident, nu! Asta e de înţeles până şi pentru trepanatul(în pozele de campanie, vezi mai sus!) traian băsescu!
Să ne înţelegem bine: jocurile politice sunt aceleaşi, indiferent de numărul jucătorilor. Dacă e să-l suspende, în caz că iese preşedinte, în loc de 322 au să-l suspende, ştiu şi eu, 222, şi tot îl suspendă!
Nu cu glumiţe din astea tembele va fi convins alegătorul să adopte propunerea lui băsescu. Pentru că din ce în ce mai mulţi îşi bagă o anumită parte a anatomiei, indiferent de mărimea ei, în modul tembel în care conduce Pulea Vodă. Abia la numărătoarea voturilor mărimea chiar contează. Şi oricât de macho man se crede el, o să fie mică! Numărătoarea!
PS: apropo de poze oficiale. Ceauşescu era doar într-o ureche. Pulea Vodă e şi într-o ureche, şi îi lipseşte şi jumătate de ţeastă. Avantaj Ceauşescu!

4 comentarii:

Lilick Auftakt spunea...

Hahaha! Oricum, am observat in filmuletul asta tamp, ca pentru ei marimea nu conteaza, pentru ele insa da. Si marimea e data, la sfarsit, de mainile lui Basescu laaarg deschise. Deci cat mai mare P...arlametul. Ce idioti cei care au facut clipul. :)))

Anonim spunea...

http://www.fallenheroescar.org/Other/The-Fallen-Heroes-Car/2508995_VBmrZ/1/131750602_e3YCN#131749379_ugjqq-A-LB

The Fallen Heroes Car rocks. Dedicated Americans like you is what encourages our soldiers to not give up.




pe lumea asta sint imbecili care ne depasesc fara probleme!

Anonim spunea...

si mai este ceva! bine ca ne-am nascut pe vremea celor "rai" traind zeci de ani fara griji si probleme avind astfel timp sa citim pe bani de nimic gramezi de carti sa vedem filme fara numar sa ascultam muzica cu nemiluita dupa ce desigur ne-au instruit tot pe gratis ca sa intelegem toate astea. aveam tot timpul la dispozitia nostra ceea ce era groaznic de important pt ca ne-am fosrmat ca oameni ceea ce intr-un sistem tip vest nu este posibil. care ar fi fost alternativa o vezi astazi. daca m-as fi nascut in vest as fi fost un imbecil care ridea la soare iar cea mai tare chestie ar fi fost sa am acces la cirnati si bere. as fi inteles toate cartile cu poze filmele cu tom si jerry iar la muzica o dadeam pe gagicile in chiloti. o fericire nu altceva!

Lucia Verona spunea...

Ce tîmpenie de clip! :)))))))))))))

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...