sâmbătă, 10 octombrie 2009

Oroarea fotbalistică

Echipa naţională de fotbal a României în efectiv complet
Prieteni, ce dracu' avem noi în comun cu fotbalul? Cine ne-a minţit că ştim cu mingea? Astă seară cu o echipă de tălâmbi, conduşi de pe bancă de un prost cu ifose, ne-am făcut de tot căcatul la Belgrad. Ne-au bătut sârbii de ne-au ascultat cu urechea. 5-0! Mai bine nu ne prezentam, şi pierdeam doar cu 3-0!
Boii noştri au fost ridicoli, n-au arătat nimic, au fost depăşiţi la toate capitolele. Nici măcar demnitate n-au. Eu, unul, n-aş mai înscrie echipa naţională în nicio competiţie vreo două decenii. Timp în care să construim stadioane, să selecţionăm copii şi juniori, să-i pregătim, să-i punem să joace, să aducem tehnicieni străini,. care să ne înveţe că nimic nu se face fără muncă.
Nu ştiu ce idiot zicea mai astă-vară că acum fotbalul românesc e pe calea cea bună, că l-a curăţat DNA! Să fim serioşi! N-a curăţat nimic! Zi de zi auzim de scandaluri, jucătorii, antrenorii, finanţatorii şi suporterii se întrec în declaraţii şi înjurături de mamă. Fotbalul român s-a becalizat, adică s-a cretinizat!
Ceea ce trăiesc suporterii echipei naţionale este o adevărată oroare fotbalistică. Şi nu sunt şanse ca acest coşmar să se termine prea curând!

Un comentariu:

Anonim spunea...

vesticii ne intorc in trecut cu totul.pina si la numarul de locuitori -ma refer la romani fara altii!- ne indreptam spre cifra la care ne aflam atunci cind ne-au lasat!deci si la fotbal.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...