miercuri, 14 octombrie 2009

De ce simplu, când se poate complicat?

De ce simplu, când se poate complicat? PDL plusează la formula guvernului de tehnocraţi, condus de un independent, cu guvernul de uniune naţională, şi premier politic. Când ai o criză, simplifici lucrurile, nu le complici. Pulea Vodă are alte idei despre felul în care se poate gestiona o criză: cu cât mai complicat, cu atât mai bine.
Evident, când se crează un larg consens în legătură cu un guvern neutru politic, şi tu vii şi zici: "Niet! Eu vreau premier politic şi guvern de uniune naţională!" e clar că vrei să-i încaieri. Cine să numească premierul politic? Care va fi algoritmul? Cine ce portofolii va lua?
De fapt, această propunere este un semn de rea-credinţă din partea oranjgutanilor lui Pulea Vodă. Şi o declaraţie de război.
Rămâne de văzut ce se va întâmpla şi după întâlnirea preşedintelui cu ambasadorii UE. Sigur n-au să-l felicite pentru înţelepciune şi raţionalitate! dar cum lui i se cam fâlfâie de coana Europa, ăia u să plece la fel de nedumeriţi şi de îngrijoraţi cum au venit.

Niciun comentariu:

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...