luni, 19 octombrie 2009

Români, vă ordon: nu vă mai uitaţi la televizor!

În România mor zilnic pe şosele cel puţin 10-15 şoferi şi pietoni. În România se moare de foame. Zeci de mii de copii abandonează şcoala din motive economice. Bolnavii vin la spital ca la morgă. Îşi aduc mâncarea, medicamentele, materialele chirurgicale de acasă. Corupţia este generalizată. Statul este în derivă. Birocraţia în floare. Poliţiştii nu au benzină pentru maşinile de intervenţie. E nevoie de 1 milion de locuinţe, dar metrul pătrat construit este mai scump la noi ca la Tokio. Poluarea face ravagii. Trenurile deraiază. Alimentele sunt pline de Euri interzise peste tot în lume. Putem hrăni 80 de milioane de oameni, dar importăm peste 70% din necesarul de hrană. Nu avem autostrăzi, în schimb îmbogăţii de Revoluţie îşi cumpără maşini de sute de mii de euro bucata.
Ei bine, toate astea NU EXISTĂ decât în programele de ştiri ale Realităţii Tv şi ale Antenelor. Dacă aceste televiziuni ale sistemului ticăloşit nu ar exista, realitatea României ar fi cu totul alta. Mult mai bună! Aşa ne spune Iubitul Conducător: " Şeful statului i-a îndemnat pe români să facă un exerciţiu: să nu se mai uite la Antene şi la Realitatea timp de două săptamâni. "Vă asigur că veţi vedea România altfel, aşa cum este".
Aici, Pulea Vodă are dreptate. Dar într-un fel pervers. Dacă vă uitaţi mai puţin la televizor şi daţi mai mult nasul cu realitatea, veţi vedea că ea este mai îngrozitoare, mai hidoasă şi mai lipsită de speranţă decât credem noi. Asta e!
PS. Iată întreg citatul: "Pentru ca la noi exista Vantu si Voiculescu, ce au trusturi media pentru ca interesul lor nu este sa aduca in prim-planul dezbaterii probleme importante despre care eventual ar vorbi politicienii - eu chiar am vorbit despre aceste lucuri. Interesul lor este sa creeze o atmosfera irespirabila pe fondul infantilismului unei mari parti a politicienilor care raspund fara ezitare invitatiilor acestor trusturi tinand ore in sir emisiuni sterile si stupide in care singurul obiectiv este sa-l atace pe Basescu si eventual pe Antonescu sau Geoana netinand cont de faptul ca asta nu intereseaza aproape pe nimeni. Faceti un exercitiu: nu va uitati la Antene si Realitatea doua saptamani. Va asigur ca veti vedea Romania altfel. O veti vedea asa cum este.

5 comentarii:

Anonim spunea...

Alimentele sunt pline de Euri interzise peste tot în lume.

aici te inseli! in vestul luminos pt ca asta conteaza pt romani ele nu sint deloc interzise!!!!!! iti dau la orice ora listele cu ce este permis la spurcatii vestici si iti pot trimite poze dupa ambalaje pt cite produse vrei de oriunde. si ce nu stii sint legile date de e.u. si care le permit nenorocitilor sa nu scrie pe ambalaje decit ce vor ei pt ca problema este legata de o anumita cantitate care doar in cazul ca trece de-o anumita valoare ii obliga sa o treaca pe ambalaj. conform global 2000 in alimente sint peste 22000 de substante modificate genetic in alimente si care nu sint numite tocmai pt ca nu depasesc cantitatea care-i obliga sa le faca cunoscute. sint alimente care sint pline numai de e-uri si care te fac sa te intrebi ca naiba este pina la urma? si cum adica bio?! deci au voie legal sa ma otraveasca si sa-mi vinda nenorociri?! la tv rtl din germania la emisiunea punkt 12 deci de la ora 12.00 in fiecare zi aduc la conostinta oamenilor noi si noi cazuri de acest gen in care mincarea este manipulata si plina de gunoaie chimice. n-ai auzit de afacerile de anul trecut cu carnea veche? n-ai auzit de probele de carne pline de apa ca sa dea mai bine la cintar? n-ai auzit de lipsurile la gramaj la pachetele standard si care le asigura concernelor in germania un cistig de 1 miliard de euro practic furati? daca nu intreaba la der spiegel ca-ti spun ei despre ce-i vorba!! auzi ce stiti voi acolo!!! si va mai mirati ca sterg astia cu romanii pe jos????!!! pai daca visati cai verzi pe pereti nu ma mir! in ce perioada istorica unde au intrat vesticii au ajuns localnicii s-o duca bine? chiar nu se intreaba nici un roman de ce gramezi de tari numai de cind le stim noi de zeci de ani au ramas tari cu mina de lucru ieftina? chiar nimeni nu vrea sa vada ca vesticii ne intorc in timp chiar acolo unde ne-au lasat cind romanii detineau din tara lor numai 10% si aveau speranta de viata de 41,5 ani pt ca pelagra facea ravagii printre ei? pai daca le stiti pe toate ca astea cu emulgatorii care cica ar fi ninterzisi in vest nu mai este nimic de mirare! urmatoarea intrebare ar fi cum se numeste cel care crede ca daca va da totul strainilor acestia vor avea grija de el? adica cei ce-au spus ca daca vor da totul altora va fi bine erau sanatosi?! mie nu mi-au trebuit acum 20 de ani decit 3 luni intr-o tara a carei limba n-o cunosteam sa vad ca sistemul vestic este o nenorocire extrem de mare!!! aia care va calca stiu bine ce fac insa cind va vad ca insistati cu prostiile va calca si mai rau deoarece semnalizati ca mai vreti. practic ii indirjiti sa va calce in picioare. voi asta nu vedeti deloc? si acum este plina romania de tantalai care viseaza visele din anii 60 cu vestul luminos. sinteti graznici!!!!!

Anonim spunea...

http://www.youtube.com/watch?v=yfU6y6KhEOI

uita-te repede poate il mai prinzi. alte 3 au fost sterse din motive de civilizatie democratie drepturi ale omului si alte minciuni de genul asta tipice jafurilor vestice.

Anonim spunea...

http://www.youtube.com/watch?v=wg-52mHIjhs

am mai gasit inca ceva! tot o minunatie din lumea civilizatilor.

Anonim spunea...

Chier aseara in cadrul emisiunii "extra magazin'' de pe rtl a fost vorba tot despre falsificarea mincarii. au facut teste la carne si s-a filmat cu camera ascunsa cum se proceda. deci se luau pachetele de carne veche se despachetau le spalau le dadeau prin ulei cu vopsea alimentara le reimpachetau lipeau etichea si era totul f prospat. de mentionat este ca toate cazurile sint gasite de jurnalisti si nu de cei platiti sa controleze alimentele. motivul este simplu: concernele au controlul peste orice si platesc sa "mearga treaba ". mai jos ai in germana date pe care le poti traduce daca te intereseaza ca sa vezi ca alimentele sint pline de nenorociri si nici nu se pune problema sa fie interzise asa cum stiti voi acolo.

Zusatzstoffe in Lebensmitteln
Die Stoffe hinter den E-Nummern: Lebensmittel kaum ohne Emulgatoren, Stabilisatoren und Co.
Immer mehr Allergien
Ein Grund dafür: Immer mehr Menschen reagieren auf bestimmte Stoffe mit allergischen Reaktionen. Eine ausführliche Kennzeichnung der Inhaltsstoffe in Lebensmitteln ist daher wichtig.
"Kosmetik" mit Nebeneffekt
Farbstoffe etwa dienen der optischen Aufbesserung der Lebensmittel und sorgen laut AK für "appetitanregendes" und verkaufsförderndes Aussehen. Sie dienen auch dem Ausgleich von verarbeitungsbedingten Farbverlusten und können daher unter Umständen eine bessere Qualität vortäuschen.

Die wenigsten Farbstoffe sind pflanzlichen Ursprungs (z. B. Betanin und Chlorophyll), sondern synthetische Nachbildungen von in der Natur vorkommenden Substanzen (naturidente Stoffe) oder gänzlich künstlich hergestellte Verbindungen (z. B. Azo-Farbstoffe).

Anonim spunea...

Die lange Liste der E-Nummern
Weiters werden Zusatzstoffe wie Säuerungsmittel, Geschmacksverstärker, Trennmittel, Überzugsmittel, Treibgase, Schutzgase, Schaumverhütungsmittel, Säureregulatoren, Backtriebmittel, Mittel zur Erhaltung der Rieselfähigkeit, Feuchthaltemittel und Enzyme verwendet.
Alle Zusatzstoffe werden auf Lebensmitteln mit E-Nummern gekennzeichnet. E120 ist etwa echtes Karmin und wird im Käse verwendet. Es kann allergische Reaktionen hervorrufen. E412 ist Guarkernmehl und wird für fertige Salate, fertige Soßen und Fruchtgetränke verwendet. In größeren Mengen kann der Stoff zu Blähungen und Bauchkrämpfen führen. E520 ist Aluminiumsulfat und wird für glasiertes Obst und Gemüse verwende. Es steht im Verdacht, ein Mitverursacher der Alzheimer-Krankheit zu sein.

Rufe nach Kennzeichungspflicht
Nicht immer ist in der Packung, was das Etikett zeigt - und oft auch noch zu wenig.
"Schummelschinken", "Analogkäse" und "Umwege", die Produkte mitunter trotz Herkunftsgarantien gehen, verunsichern die Konsumenten.

Zumindest gilt dem Thema Lebensmittelsicherheit auch in Österreich zunehmend kritische Aufmerksamkeit, nachdem zuletzt Verbraucherschützer in Deutschland zahlreiche Schwindelprodukte - von falscher Schokolade bis hin zu Fleischimitaten - "enttarnt" hatten.
Käse, der keiner ist
Fakt sei, räumte vergangene Woche im Rahmen einer Pressekonferenz Landwirtschaftsminister Nikolaus Berlakovich (ÖVP) ein, dass Produkte nicht immer das sind, wonach sie aussehen: Eigentlich sei man an dem Punkt angelangt, wo man die Konsumenten auffordern müsse, "sich in erster Linie die Rückseite eines Produktes anzusehen. Das heißt, auch wenn vorne Käse abgebildet ist, ist das keine Garantie, dass auch tatsächlich Käse drinnen ist."

Die moderne Lebensmitteltechnologie, aber auch Kostendruck auf die Erzeuger hätten hier eine "Büchse der Pandora" geöffnet, so der Minister. "Die Natürlichkeit der Produkte gerät aus dem Blickwinkel."

Konsumenten "bewusst betrogen"
Doch nicht nur das: Oftmals enthielten Produkte nicht nur billige Ersatzstoffe, sondern auch weniger Inhalt als auf Verpackungen angegeben, kritisierte SPÖ-Konsumentensprecher Johann Maier. Konsumenten würden mitunter bewusst betrogen. "Man kann erahnen, was das für die Hersteller bedeutet. Es sind enorme Gewinne - leider nicht bezifferbar", erklärte er gegenüber dem Ö1-Radio.
Zunehmende Skepsis bei "Bio"
Spürbar sei dagegen eine zunehmende Skepsis bei Bioprodukten. Durch das rasch wachsende Angebot internationaler Waren würden diese nicht mehr mit Regionalität gleichgesetzt.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...