vineri, 23 octombrie 2009

A început demenţa!

De azi a început nebunia campaniei electorale. De de-a dreptul comic să vezi graba cu care lipitorii de afişe s-au repezit să ocupe din primele secunde orice colţişor liber pe pereţi, pe stâlpi, pe ziduri, pe copaci. Primăriile sunt vârâte până în gât în această activitate. Deocamdată lipitorii de afişe sunt odihniţi şi calmi. Dar nu trece mult şi vom afla veşti despre primele cafteli între echipele de campanie din teren, despre focuri de armă, mutre stâlcite, capete sparte, afişe rupte, mâzgălite, etc.
Şi ca să ştim cum stăm în această campanie, "Gardianul" a marcat festiv momentul cu ceva dezvăluiri despre relaţiile lui Pulea Vodă cu Întâiul Terorist al ţării, Omar Hayssam. Care nu mai miră pe nimeni. Evident, din start CVTudor anunţă că l-a depăşit deja cu zece puncte în sondaje pe Pulea Vodă. Ceea ce arată caracterul suprarealist al acestei campanii. Care, veţi vedea, nu are nimic cu noi, cu agenda publică.
Am văzut un afiş al lui Băsescu Sloganul era: "De ce ţi-e frică, nu scapi!" Băi, dilimache! Din ce în ce mai mulţi români nu se mai tem decât de tâmpeniile tale! Şi vor să scape de ele, scăpând de tine! Cu ştampila! Doar atât poate Felix Tătaru? Apelul la teamă? Mă tem că ai început prost. Şi ce începe prost, se termină şi mai prost! Asta e valabil pentru toţi candidaţii.
Pentru noi urmează o lună şi jumătate de chin şi jale. În care fie ne îmbătăm, fie ne îndopăm cu tranchilizante. Iar ăi de pot, sper că au inteligenţa să pună coada pe spinare şi s-o tundă spre meleaguri mai calme, unde fie nu sunt alegeri, fie nu se poartă aşa ceva. În rest, să trăiţi bine!
PS. Chiar nu ştiu cine e mai dus cu pluta dintre cei doi: CVTudor, sau Pulea Vodă?

Niciun comentariu:

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...