miercuri, 21 octombrie 2009

Cotoi e un gunoi!

Cotoi presupun că ştiţi cine este: Sever Voinescu-Cotoi, pupincurist şi gurist al Iubitului Conducător şi Mare Machitor. Gurist, pentru că de azi e purtătorul de cuvânt al campaniei lui traian băsescu.
Aflat la Realitatea Tv, e întrebat despre caricatura de mai sus. Şi începe el să justifice impardonabilul. Moment în care Sârbu, fostul ministru al Agriculturii, îl întreabă: "vă simţiţi gunoi, de vreme ce sunteţi de acord cu această caricatură, care prezintă parlamentarii ca pe nişte gunoaie, ce trebuie aruncate la tomberon?" Ei bine, Cotoi a continuat imperturbabil să peroreze, ca şi când prin definiţie toţi sunt gunoaie, numai oranjgutanii ca el, nu! De fapt, la ce să mă aştept de la un gunoi?

2 comentarii:

Lulutza spunea...

Cind se va supara Basescu pe toti pedelistii ca l-au facut sa piarda al doilea mandat, ii va alinia pe toti si va spune, cu voce de tunet: "Sunteti niste zoaie!". "Zoaie, sa traiti...", vor ingina ei, cu ochii lacramosi indreptati spre bombeurile preaiubitului. "Sunteti niste gaozari!". "Gaozari, sa traiti...", vor confirma pedelistii smeriti. "Sunteti niste orduri!". "Orduri, sa traiti...", vor confirma vinovatii. Si o voce firava, de undeva de jos, de pe la inaltimea (morala) a lui Traian Boc: "Sefule, ce-i aia orduri, ca nu mi-a incaput DEX-ul in ghiozdanel?" :)

Anonim spunea...

cand un motan sau cotoi nu are testicole, el se transforma in limbist

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...