duminică, 25 octombrie 2009

Mama proştilor e mereu însărcinată

La Cherkasy, în Ucraina, există un monument în memoria soldaţilor sovietici morţi în cel de-al Doilea Război Mondial. Care monument are şi o flacără eternă, alimentată cu gaz. Care gaz vine acum de la ruşi, după principiul că frate, frate, dar brânza-i pe bani. Şi ce şi-au zis băieţii? De ce să nu înlocuim flacăra cu nişte LED uri? Şi dacă tot ne-am pus pe treabă, să-i punem duduii şi nişte antene de GSM în mână! Simbol al capitalismului victorios, ce pizda mă-sii!
Asta e: morţii cu morţii, viii cu conturile în bancă! Mama proştilor e mereu cu burta la gură!
PS. Sper că n-am dat idei vreunui idiot de pe la noi, care să pună o hidoşenie de asta la căpătâiul Soldatului Necunoscut!

2 comentarii:

Anonim spunea...

daca a unceput nu se termina asa de usor! :)

http://www.youtube.com/watch?v=aA7fxiFxDHY

pt generatiile vechi ca majoritatea meritam!

Anonim spunea...

ce se intimpla daca stai numai in genunchi in fata strainilor:

Urban I. Iulian
Senator de Ilfov
Vicepresedinte al Comisiei Juridice din Senatul Romaniei


Timp de mai multe luni, prahovenii recrutaţi pentru muncă în străinătate au fost torturaţi, ameninţaţi cu arma şi vânduţi de la un patron la altul.

Bătuţi crunt, electrocutaţi, înfometaţi şi puşi să muncească până la 14 ore pe zi cu Kalaşnikovul la tâmplă pe plantaţiile de sparanghel sau în abatoarele unor fermieri cehi.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...