vineri, 30 octombrie 2009

"Politici" europene

Scene absolut năucitoare la aşa-zisa conferinţă de presă a lui Băsescu, la Bruxelles. Flăcăul n-are nicio treabă! Nu cred că ştie de ce s-a dus, îl doare fix în cot de rezultate! Omul avea o grabă: "Repede, la avion, băieţi!"
La întrebări a răspuns cam aşa: "Aţi discutat despre viitorul comisar român?" "Am discutat!" Întrebat despre intenţia lui Adrian Severin de a candida pentru postul de înalt reprezentant pentru politică externă al UE, boul răspunde: "O intenţie!" Întrebat pe cine susţine România pentru preşedinţia UE, Pulea Vodă răspunde precum Gâgă: "Este o întreagă strategie în susţinerea cuiva. Altceva?" Când jurnaliştii au început să mârâie, le-a retezat-o hăhăind: "Voi vreţi să ştiţi lucruri care nu se spun la stadiul ăsta. Ce să vă fac? Avem propuneri pentru orice. Hai la avion!".
Băi, pulă! Nu ei vor să ştie, noi, cetăţenii, care-ţi plătim salariu, SPP, ţiitoare, avion, bampor, cariciopter, afişele alea de ucigaş cu simbrie, NOI vrem să ştim care este politica europeană a României. Nu ne interesează jocurile tale tembele, făcute doar pentru un sprijin iluzoriu în această campanie. Vrem să ştim ce alternative sunt la comisariatul pentru agricultură, vrem să ştim pe cine sprijină România pentru postul de Preşedinte al UE. Dar mai ales vrem să ştim cine ţi-a dat mandatul ăla care zici tu că e al României şi a fost atins.
Eu nu ţi l-am dat. Că nu ne-ai întrebat pe noi. Boc nu ţi l-a dat. El e cu gâştele la păscut. Dar mai ales nu ţi l-a dat Parlamentul. Cu cine anume te-ai consultat, pentru formularea mandatului? A, da, am uitat! Cu Fecioara din Pleşcoi! Prostul de mine!
Atunci vine de se explică! Nu mandatul! Graba de a sări în avion!

Niciun comentariu:

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...