duminică, 11 octombrie 2009

Să te caci în ea de demnitate!

Umblă un zvon, cum că guvernul Boc îşi dă demisia mâine, dacă verdictul Curţii Constituţionale îi este potrivnic şi opoziţia are voie să introducă o moţiune de cenzură, după aceea depusă la asumarea răspunderii. Cică e un gest de demnitate! Sictir!
Dacă aveau demnitate, plecau imediat după ieşirea PSD din coaliţie, când au pierdut majoritatea parlamentară. Dar ei, nu! S-au repezit ca orbeţii să dea afară mii de oameni, să-şi pună slugile în loc, la robinetul cu bani publici! Iar acum i-a apucat demnitatea!
Vă daţi seama ce urmează? Ce nebunie! Ce lipsă de autoritate! Ce confuzie în toate instituţiile statului, unde nimeni nu mai ştie de cine să asculte, cine e la comandă. Başca procesele intentate de cei licenţiaţi abuziv. Cum bine ştiţi, avem şi acum destule instituţii cu doi şefi, din aceleaşi motive!
Dacă balamucul declanşat de Pulea Vodă şi de sluga lui, Boc cel Mic şi Tâmp, vi se pare un act de demnitate, să te caci în ea de demnitate! O fi crud spus, dar nu se mai poate cu mizeria asta! Suntem o ţară a nimănui, neguvernată, unde un nebun a zburdat cum a vrut cinci ani, în apluzele unor decervelaţi, care cred că aşa se conduce o ţară. Decervelaţi cărora le-a plăcut, de vreme ce mai vor o tură de cinci ani cu nebunul.
Dacă tot veni vorba de demnitate, şi dacă noi, oamenii cu capul pe umeri şi cu bun simţ, avem aşa ceva, poate le dăm o lecţie lui Pulea Vodă şi admiratorilor lui, cu ocazia alegerilor. Cum spuneam, dacă mai avem un dram de demnitate...

Un comentariu:

sandman spunea...

Pai eu sper s-o facem, ca altfel o sa ne cacam singuri in demnitatea noastra.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...