sâmbătă, 3 octombrie 2009

Pulea Vodă candidează!

Gata, mi s-a luat un gogeamitea bolovanul de pe inimă! Pulea Vodă candidează! Toate fătucile sunt ude de fericire, e o isterie pe televiziuni de-ţi vine să te sinucizi cu mâna ta! Primii care au aflat vestea sunt "fermierii" din vestul ţării. N-am aflat dacă, pentru marcarea cum se cuvine a evenimentului, a "bărbierit" vreun porc. Că oi a tuns! Noi, pulimea, umilii tăi supuşi, îţi urăm eşec, Măria Ta! Hai pa! Şi nu abuza de pălincă! Face rău la ficat!
PS: regret să le spun tuturor tâmpiţilor, gen Chireac şi Dâncu, dar şi fătucilor, că NU EXISTĂ vreo semnificaţie a faptului că şi-a anunţat candidatura printre ţărani. Doar dacă nu îl văd pe băsescu drept urmaşul lui ceauşescu, şi cred că biroul lui de lucru e întreaga ţară. Până acum, biroul lui de lucru a fost crâşma, şi când n-a fost la paranghelii, şi-a făcut biroul crâşmă. Degeratu, Pleşu şi încă vreo doi au avut noroc de reflexe bune, altminteri îi nimerea cu paharul!
Cei din Modrogan joacă scena surprinderii! Vai, nici pe ei nu i-a anunţat! Boc face pe miratul! Ei stăteau în Modrogan doar pentru a decide ce pesedişti dau afară şi pedelişti primesc pomană posturile lor, rămase libere. După ce-şi revin din surprindere, au să dea şi-un comunicat de presă. Ce farisei! De fapt, Pulea Vodă le dă o mână de ajutor, mutând atenţia de la abuzul demiterilor.
Şi încă ceva: Boc cel Mic şi Tâmp a confirmat scenariul meu de ieri. Dacă Băsescu va câştiga alegerile, vor organiza alegeri anticipate. Până atunci se vor folosi de termenele constituţionale pentru a funcţiona şi cu un guvern care nu obţine votul de investitură. De aia nu-i pasă nici de Moţiunea de Cenzură. Ştie că Pulea Vodă îi dă tot lui mandatul de a forma un nou guvern. Care, dacă nu trece, tot lui lui îi dă şi al doilea mandat. Oricum, lucrurile pot funcţiona aşa cel puţin cinci luni.
Dar dacă nu câştigă? Sau furtul votului este deja aranjat, şi nu are nicio temere?

3 comentarii:

Anonim spunea...

Tare doare plecarea de la guvernarea tariceana ,era trai pe vatrai atunci .

Anonim spunea...

Am ajuns pe blog-ul tau din curiozitate. Erai pe lista unor blog-uri urmarite de un om realmente inteligent. Ceea ce nu stiam este ca el urmarea atit alti oameni interesanti si inteligenti, cit si penibili. Cu titluri de-astea cam in ce categorie crezi ca te situezi?

Constantin Gheorghe spunea...

Nu mă interesează! Nu bag pe nimeni în categorii, nu-mi fac obsesii din ceea ce cred unii şi alţii despre mine! E ca la televizor: ai un şobolan. Nu-ţi place, îl tragi de coadă şi sari la alt blog. Nimic mai simplu!

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...