sâmbătă, 3 octombrie 2009

Tot despre momeli

V-am povestit aseară despre iniţiativa unor licee franceze de a-i plăti pe elevi să vină la cursuri. Acum aflu că nu sunt ei primii care s-au gândit la asta: din 2008 în Marea Britanie 200.000 de elevi din familiile defavoritate primesc între 11 şi 33 de euro pe săptămână tot pentru a veni la şcoală. Cum spunea cineva, e cel puţin ciudat să rezolvi cu bani ceea ce ţine de educaţie.
Dincolo de alte considerente, elevii se vor pune cu burta pe carte când educaţia va redeveni un instrument care oferă statut social şi bunăstare. Şi când Salam Puştiul Minune Piticul Porno Sexi Brăileanca Bote nu vor mai fi modele în rândul lor. Până atunci, soluţia ne-o oferă Pulea Vodă: ierburi şi sex la liber!

Un comentariu:

Anonim spunea...

n-ai inteles de ce se platesc elevii ca sa vina la scoala. daca nu vin se pot dezvolta in indivizi periculosi pt elita deoarece omul nu se naste timpit. daca sint duci la scoala trec prin faza de spalare a creierului ajungind servitori utili. deci merita sa platesti ca sa ai linoste nu crezi?

http://www.youtube.com/watch?v=M_bvT-DGcWw&feature=PlayList&p=82EE3E4D3E45E870&index=0&playnext=1

de la 4.08 la 4.20 ai esentialul!

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...