vineri, 2 octombrie 2009

Europa? Care Europa?

În graba lor de a-şi împărţi portofoliile rămase libere după plecarea miniştrilor PSD, oranjgutanii lui Boc au uitat de portofoliul lui Vasile Puşcaş, cel al relaţiilor europene. Asta arată cât de tare îi arde la ficaţi pe băieţi interesul naţional. Europa? Ce înseamnă pentru ei integrarea europeană? Nimic! Ce gesturi "europene" a făcut traian băsescu în cinci ani? Când toţi liderii europeni îi arată spatele oriunde apare?
Să vă reamintesc că acum se negociază postul de comisar european? Am avut copiatoarele, următorul va fi cel al femeilor de serviciu din sediul de la Bruxelles! Şi nu sunt sigur că-l merităm şi pe ăla!
Cine dracu se mai uită la noi, acum, când, practic, am revenit la regimul partidului unic? Ăsta e partidul stat: PDL, partidul securiştilor şi al "intelectualilor" fripturuişti, un partid ieşit din mintea perversă a lui traian băsescu.

4 comentarii:

Desmond spunea...

Lumea nu a mai dat ieri atentie si stirilor fara scandal. Swoboda a declarat ca, cel mai probabil, PSD nu avea un comisar, pentru ca depinde si cum e format guvernul. De unde trag concluzia ca in relatiile cu Severin e la fel de ciufut.

achilianu spunea...

Am ramas blocat pe poza :P oricum cred ca si portocalii au ramas blocati tot la poza ca daca nu sigur ar fi facut treaba! :P
sanatate...

der spunea...

p1
problema f mare a romanilor este faptul ca nu prea cunosc ce se intimpla prin alte parti ale lumii de aici si impresia ca anumite situatii ar fi unice in tara noastra. trebuie sa recunosc ca poate si eu m-as fi aflat in acesta situatie daca n-as fi avut norocul sa ajung sa traiesc in mai multe tari din vestul luminos si multilateral dezvoltat inclusiv sua. am citit toate postarile deci si pe cea in care este relatata o problema in relatia cu un concern de telecomunicatii. trebuie sa va spun ca si in vestul minunat este la fel daca nu chiar mai rau si asta indiferent de tara. in primul rind se atenteaza continuu la portofelul cetateanului si daca nu esti atent si nu te uiti bine te fura de te rup iar de reclamat se reclama la hot ca alta varianta nu exista. superb nu-i asa? poate o sa-mi aduceti aminte de numitele organizatii care cica se ocupa de protectia consumatorului insa nu stiti ca asa ceva imi poate provoca doar risul pt ca astia sint controlati de mult timp chiar de catre concerne asa cum se intimpla si cu renumitele ong-uri care cica sint si astea indepandente!!! tot ce este organizat functioneaza cu bani iar astia nu pot veni decit de la cei care ii au ca sa fie clar! greseli in minus pt baietii destepti n-am intilnit in zecile de ani petrecuti dupa cum spune si chiar inca mai crede romanul la aia civilizatii. probleme de genul relatat in postul respectiv am trait cu absolut orice fel de firma iar daca am rezolvat s-a facut doar pe baza de scandal ca astia nu sint obisnuiti cu oameni care se opun si mai ales care nu vor sa cedeze. de ce? pt ca vesticii sint educati inca din frageda copilarie ca servitori supusi care nu vor deranja in veci elita. de mentionat ca vesticii n-au avut niciodata alt tip de invatamint iar ceea ce s-a intimplat in anii 60-70 a fost doar o scapare a bosilor care dupa razboi au lasat haturile mai moi fapt care a dus la aparitia singurei generatii care le-a opus rezistenta si care a fost capabila sa ceara ceva.

der spunea...

p2

asa numitele drepturi sociale au fost insa construite pe datorie asa ca prabusirea acestei constructii artificiale a avut inca de la bun inceput un termen redus de garantie. acum am ajuns si la numitele drepturi ale omului care cica ar exista la civilizati. sincer nu m-au cocosat deloc aceste drepturi pt ca de fapt nici nu am reusit sa dau de ele. daca le vrei trebuie sa duci o lupta de sisif cu birocratia vestica care nu este o gluma. tot ce poti realiza este ca bosii sa se plictisesca de tine care tot mereu vrei cite ceva si atunci merg la pace in sensul ca-ti dau unele chestii sa taci ca sa dispari ca exemplu negativ din punctul lor de vedere. in ceea ce priveste america si mortii inregistrati din cauza lipsei asigurarilor medicale situatia este mult mai grava. in germania unde sint asigurari mor pe an 25000 din cauza economiilor draconice din sistem asa ca cifra de 40000 in sua este mica. de remarcat ca-n sua lipsesc din statistici zeci de milioane de oameni care nu au domicilui stabil sau care nici macar nu dispun de unul. dar stie cineva la ce tratamente ai dreptul cu asigurare? daca ai trecut de 60 de ani esti condamnat la moarte daca nu dispui de bani grei si asta chiar daca ai asigurare!!!! care concern de asigurari va baga bani intr-un produs expirat pt ca doar asta este un om intr-o societate de consum?! daca ai cancer s-a terminat definitiv. cu exceptia calmantelor puternice nu primesti nimic absolut!!! voi in romania inca mai sinteti bagati inseama chiar daca aveti o virsta pe cind in vest nu se mai intimpla asa ceva. in germania nu mai vin salvarile si-ti spun sa apelezi la taxi. va este conoscuta metoda? sint multe de spus despre porcaria asta de vest insa treaba este ca noi romanii ne meritam soarta deoarece tot ce-am facut noi a fost sa traim din povesti si legende. rezultatul nu poate fi altul decit cel care este vizibil astazi.
in ceea ce priveste poza tin sa va spun ca este reprezentarea exacta a ceea ce reprezinta astazi acest continent. parlamentul european are forma turnului lui babel iar pe peretii lui este pictata legenda europei care a fost rapita de zeus si violata. cine nu vrea sa priceapa este singur vinovat.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...