joi, 1 octombrie 2009

România, un vesel cimitir...

Nu ştiu ce să fac, după ziua de azi: să râd, sau să-mi trag un glonţ în cap? România condusă de traian băsescu este un cimitir vesel al speranţelor, al viselor şi aspiraţiilor celor mai mulţi dintre noi. Vesel, dar cimitir. După ce este mai mult decât clar că suntem într-o gravă criză politică, care se adaugă şi face şi mai gravă criza economică, stoluri întregi de pupincurişti portocalii, parcă stropiţi cu apă vie, se străduiesc să ne convingă că nu e nimic de văzut, că e un non eveniment, că lucrurile vor merge mai bine acum, că au scăpat de meşanţii pesedişti, antireformişti şi criptocomunişti( o menţiune specială pentru CTP, care trebuie să facă urgent o vizită la psiholog, deşi cred că e deja prea târziu). Dovada: a început să plouă cu bani, care, până acum nu puteau fi scoşi de unde i-a dosit Pogea fix pentru pomeni electorale. Acum sunt bani şi pentru şcoli, şi pentru drumuri, şi pentru pensii.
Să-l vezi pe Berceanu interimar la Agricultură este de un ridicol perfect. De fapt acest guvern este de un ridicol perfect. Dar la fel de ridicol este şi Crin Antonescu Ăsta visează să dărâme guvernul şi să-l înlocuiască, pentru două luni, cu un guvern de tehnicieni. Să facem o socoteală: la Interne ar fi cinci miniştri într-un an. La altele cel puţin trei. În haosul ăsta, cum mai poate funcţiona statul? Stat spre care toată lumea arată cu degetul şi-i vrea pielea.
Dar culmea nesimţirii şi a tupeului o atinge azi traian băsescu. Într-un soi de motivare a acceptării demisiilor miniştrilor pesedişti, scoate pe gură un porumbel: "Un ministru care discrediteaza cu anticipatie si fara probe un proces electoral nu are ce cauta in Guvernul Romaniei."
Ascultă, bă, jigodie! Dar tu ce pizda mă-tii cauţi în fruntea statului român, când urlai pe toate drumurile că alegerile din 2004 au furate cu softul, cereai, precum ceauşescu, arestarea unor oameni, pregăteai o revoluţie portocalie, după care ai refuzat să fii audiat la Procuratură, deşi erai reclamant în dosar? De ce n-ai clarificat nici acum această poveste? Fiindcă ai minţit? Fiindcă ai manipulat, ca ultimul ordinar? Ca după aia să te duci să cinezi în doi cu Nuţi, spaima puţii, la Golden Falcon, pe Bărăţiei, colţ cu Negustori? Mai aveam puţin şi ne pricopseam cu un război civil, şi tu cinai cu ţiitoarea? Şi acum dai lecţii de morală? Chiar atât de jos ai ajuns?
Da, Mare Machitor! România merge înainte, dar spre cimitir, în hăhăitul tău de hienă politică! Hai sictir!

15 comentarii:

pacos spunea...

Pai ploua cu bani ca in septembrie au imprumutat cam 4,2 miliarde lei, iar in octombrie vor imprumuta cam 6 miliarde.
Ca Berceanu a primit agricultura e perfect. Ce catastrofe se pot intampla la agricultura, acum, in toamna?
Despre Marele Machitor s-a spus tot ceea ce trebuia spus. Nu ramane decat sa iesim din secta "vot canci" si rezolvam problema definitiv. Si daca am rezolva-o inca din 22 nov. ar fi perfect.

Anonim spunea...

Din pacate, noi si copii si urmasii si restul neamului avem de platit pt. modul in care administreaza baietii criza. Acum pare ca trioul Tariceanu - Varujan - Isarescu a genial.

Iulian spunea...

Bugetul este mai mare fata de cel de anul trecut la capitolul cheltuieli cu 10% in termeni nominali si vreo 4% in termeni reali.
Grosul nu se duce insa la pomeni ci la firmele de partid, via bugete locale si aparat central. Narativa cu guvernul se imprumuta si da toti banii pentu a plati salariile si pensiile e praf in ochi pentru naivi.
Diferenta crescanda intre veniturile diminuate de caderea economiei si cheltuielile bugetate mari este acoperita de imprumuturi.

Anonim spunea...

Pe ei ii avem, cu ei defilam... Eu m-am saturat de ei pana la refuz... La alegerile de pe 22 noiembrie o sa votez singurul care merita: pe Crin Antonescu!

aurelian spunea...

Nu va exista nici o revolutie adevarata cu atat mai mult una portocalie.Basescu comunistu a demonstrat cat de vulnerabili si usor de inlaturat sant cei din tabara lor .De ce nu ne-ar fi si noua celor multi usor sa ne desprindem odata pentru totdeauna de trecutul comunist Sa rupem cordonul ombilical si sa ne alaturam liberalilor .Singurii care au adus bunastare Romaniei .Sa mergem alaturi de Crin Antonescu .Sa mergem alaturi de modernism si bunastare.Sa renuntam a ne mai gandi numai la propria generatie .Sa privim in viitor la tara pe care o vom lasa mostenire copiilor nostri

Béranger spunea...

Crin Antonescu este mediocritatea în persoană.

akmon86 spunea...

Basescu e cea mai proasta gluma din istoria recenta a Romaniei. E o fatalitate dusa la extrem. Se zice despre romani ca au simtul umorului, dar toate au o limita pana la urma. Basescu trebuie schimbat

ioanaaa spunea...

@ Béranger :
Mediocrii sunt cei care ne conduc acum. Mediocrii sunt cei care nu se mai satura de vesnicile pameni electorale si bai de multime. Mediocrii sunt cei care saracesc tara fix in fata noastra, fara vreun pic de rusine. Mediocrii sunt cei de la guvernare, mediocru e Basescu si toata gasca lui de incompetenti, cei care au adus Romania intr-un stadiu nemaintalnit pana acum. Cand vei ajunge sa resimti pe propria-ti piele greselile facute de aceasta guvernare, cand va trebui sa platim noi, poporul, pentru tot, de-abia atunci vei realiza cum e de fapt.
Crin Antonescu e cel care va putea schimba ceva, cu timpul, dar va reusi. Inceteaza sa fii atat de mediocru si uita-te la realitatea actuala. :)

catalin spunea...

Jos base !

Anonim spunea...

eu votez liberali sunt singurii care sunt capabili pentru guvernare

katrina spunea...

mediocrii sunt cei care inca mai spera intr-o posibila guvernare a pesedistilor.
sunt sociali? nu prea cred. realitatea e alta. si e cruda si maronie. n-au fost capabili acum, si nici nu vor fi.
Crin e o voce importanta si merita atentie.

Ina spunea...

Daca romania ar fi un cimitir atunci ar fi bine deoarece acolo mai gasesti flori...dar din pacate a ajuns o groapa de gunoi...nu mai e nimic bun. Doar liberalii mai sunt capabili sa guverneze aceasta tara. crin antonescu ne poate scoate din aceasta mizerie.

Gabi A. spunea...

Cu Berceanu interimar la Agricultura e de-a dreptul grotesc. Cat despre acceptiunea de cimitir - impropriu spus, e eronat. De-ar fi macar in moarte clinica actuala guvernare si sistem politic, ca ulterior sa moara pentru a sfarsi la cimitir. Asta ar fi benefic pentru aceasta natiune, dar din nefericire, incompetentii acestia din fruntea Romaniei nici macar nu sufera de o boala grea (ceva mai grav decat prostia si analfabetismul)sau maladie care sa ii propulseze direct la sicriile saraciei. Sa vada si ei cum e sa traiesti de pe azi pe maine cu strictul necesar in cel mai fericit caz. Nistre hibrizi inadecvati stofei de politiciei. Poate exagerez, dar strofocarile lor de a remedia scandalul pus pe scena politica ating apogeul unui IQ primitiv. Putem sa ne schimbam viziunea si sa o percepem ca cea a unui liberal. Crin Presedinte e omul potrivit la momentul potrivit. E sesizabil faptul ca doreste schimbari radicale si majore si poate reusi cu ajutorul nostru. Pentru o Romanie mai sigura sa votam cu PNL. Gabi A.

Paula spunea...

Basescu este cel mai mare rau ar Romaniei ! Alaturi de el Romania se indreapta catre dictatura ! Vom fi o tara condusa de marinari betivi, amante blonde si fetite semianalfabete !

Anonim spunea...

Basescu e cea mai pare pacoste pentru Romania. Mai bine merge pe nava. De fapt acolo va ajunge, fiindca va pierde alegerile. Antonescu are sansa sa fie primul presedinte fara implicatii comuniste.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...