luni, 18 iunie 2012

Totul pentru ICR, totul pentru victoria lui Patapievici!



În afară de prosteala asta cu ICR şi HâR Patapipi, mai există ceva? Nu am văzut şi eu o analiză cât de cât serioasă a rezultatelor alegerilor din Grecia şi din Franţa. Toată lumea a survolat de departe propunerea lui Hollande, un program european de revenire la creşterea economică, propus pentru a fi discutat la summitul UE de la sfârşitul lunii, program de vreo 120 de miliarde de euro. La noi e "Totul pentru ICR, totul pentru victoria lui Patapievici!"

Patapievici, ca un porc, condiţionează discuţia cu parlamentarii PSD şi PNL nu doar de prezenţa presei, ci şi de mărimea delegaţiei: dorea să vină cu nu mai puţin de douăzeci de persoane! Chiar crede că se face simpatic cuiva? Vezi Doamne, el nu are nimic de ascuns! Foarte bine! Să nu discute! El nu dă socoteală decât curului lui băsescu!

Aflu că în ciorba asta au intrat şi nişte unii de la "multinaţionale". Mă rog, trepăduşi locali, dar de la multinaţionale. Nu protestează ei şi pentru alte cauze? De pildă faţă de tratamentul aplicat de multinaţionale angajaţilor din România, faţă de nerespectarea Codului Muncii, aşa modificat cum e el, faţă de numărul îngrozitor de mare de accidente de muncă, numai într-o zi, parcă vinerea trecută, murind trei oameni, unul într-o multinaţională?

Pentru cei care iar vor să aplice metoda similitudinii, vezi "managerii", Patapievici NU ARE CUM funcţiona pe post de Arafat.Protestul determinat de forţarea demisiei doctorului de către băsescu era despre viaţa oamenilor, despre privatizarea SMURD către nişte băieţi deştepţi, aici este vorba despre o gaşcă de profitori, abonată la bani publici. Să vedem câte papioane vor fâlfâi seara asta pe trotuarul din faţa ICR.

Drăguţ e că, în toată hărmălaia asta, Hidroelectrica îşi declară cu graţie insolvenţa! Şi nimeni nu înţelege nimic! Ce se joacă? Mister! Noi cu cultura! Cu promovarea ei în afara ţării. Pe urmele banilor jefuiţi şi de ai noştri, şi de ai lor, şi de toţi cei care şi-au cumpărat politicieni şi intelectuali la kil...

Un comentariu:

Fluieratorul spunea...

De fapt, n-a spus nimeni ca l-ar da pe HRP afara, asta e o poveste bulevardiera. probabil ca nu-i convine noua "stapinire".

L-am apreciat pe vremuri pe HRP, dar de cind cu magaria de nedescris in care s-a bagat cind l-a ponegrit aiurea pe Geoana, nu mai am nimic de zis. Nu ma omor dupa Geoana, dar nici daca ar fi fost adevarat si nu o birfa ceea ce s-a spus, ca un gentleman ce ma aflu n-as fi deschis gura si nu m-as fi amestecat. HRP a fost si prost, si fara caracter, si fara maniere.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...