marți, 26 iunie 2012

Şi cu asta ce-am făcut?



Aproape de miezul nopţii, şi cu sula DNA în coaste, medicii de la Floreasca i-au semnat externarea lui Năstase. Care a fost preluat de poliţie şi dus nu se ştie unde, probabil la Rahova, că nimeni nu comunică pulimii ce înalte comandamente au ei de îndeplinit. 

S-a făcut dreptate. Perfect! E suficient acest sacrificiu ritual pentru a înceta războiul româno-român? Se potoleşte setea de răzbunare a lui traian băsescu? A avut orgasme multiple cuplul macovei-kovesi? A scăpat România de criză? Vom fi mai respectaţi în Europa? Avem o justiţie mai performantă? 

Evident, nu! Avem doar mai mult circ, şi mai puţină pâine. Mai puţin respect de sine, mai puţină demnitate, ca naţiune. Şi mai puţine speranţe...

Un comentariu:

ddanilov spunea...

Ce se poate vedea cu ochiul liber din acest caz,este nivelul de bestialitate la care a ajuns o buna parte din oamenii care alcatuiesc populatia acestei tari.Se promoveaza isteric ura si intoleranta,populatia vrea sa vada sange si durere.Bucuria dementa care i-a cuprins pe unii dintre semenii nostri la vederea circului cu Adrian Nastase in rol de victima ritualica pe altarul justitiei,ma duce cu gandul la anii cei mai intunecati ai Evului Mediu,cand hoarde inarmate cu torte si furci isi consumau isteric satisfactia cvasiorgasmica la vederea suferintelor victimei.Instinctul gregar e mai puternic ca oricand.Ratiunea nu isi mai gaseste rostul.Subiectul Nastase este un revelator al dihotomiei si dihoniei care domneste azi in societatea romaneasca.S-a ajuns ca adevarul sa nu mai poata fi rostit de teama incadrarii politice.Daca faci apel la umanitate si incerci sa spui ca Nastase are dreptul la un tratament uman,esti catalogat ca esti "de-al lui Nastase",si in mod paradoxal,bestiile care se bucura cu o rautate imensa si sunt clar "de-ai lui base",trec drept justitiari a la Robespierre.Puri si duri! Nu stiu cine este vinovat de aceasta imensa decadere,dar ea releva un adevar sumbru.Suntem un popor adus in pragul razboiului civil.Intoleranta cu care sunt tratate opiniile contrare,in special din partea sustinatorilor acestei guvernari este vecina cu violenta dementa,iar pasiunile sunt gata sa izbucneasca la orice confruntare ideologica.Eu vad un popor care si-a abandonat destinul si libertatea in mrejele bestialitatii si a rautatii extreme.Si se pare ca ii place al dracului de mult!

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...