duminică, 10 iunie 2012

Sfârşitul e azi, Pulimea Voastră!



Pulimea Voastră,

Dacă mai aveţi o fărâmă de luciditate, şi măcar un dram de bun-simţ, recunoaşteţi că azi aţi făcut un gest de neam-prost, mergând la hipermarket cu presa după curul vostru. Dacă credeţi că aţi făcut un bine PDL, ei bine, tocmai i-aţi îngropat definitiv! Dacă credeaţi că mobilizaţi puţinii susţinători ai PDL, pentru a limita pagubele, ei bine, tocmai i-aţi mobilizat pe adversarii voştri, care s-au săturat de modul grobian în care faceţi politică.

Mi se întoarce stomacul pe dos văzându-vă în cârciumă, în direct, jucând scena omului din popor. Nu aţi avut nimic în comun cu omul obişnuit, nici înainte de revoluţie, nici acum. V-a durut în cur de nevoile omului simplu. Ideologia Voastră a fost şi este interesul propriu, cu preţul călcării în picioare a intereselor celorlalţi şi a interesului naţional.

Azi aţi ieşit definitiv de pe scena politică. Gestul Vostru sfidător dovedeşte că aţi pierdut definitiv legătura cu realitatea. Nu mai aveţi nimic de oferit românilor. Sunteţi inutil, sunteţi anacronic, sunteţi depăşit de vremuri. Cred că o demisie ar fi singurul mod cât de cât demn de a oficia ieşirea din scenă. Dacă îl faceţi, vă mai spălaţi din păcate. Dar nu aveţi demnitate. Aşa că nu mai aştept nimic de la Voi. Pentru mine nu mai existaţi. Nici măcar istorie nu sunteţi. Pur şi simplu nu mqai existaţi. În memoria mea este un loc gol între 2004 şi 2012, în ceea ce-l priveşte pe Preşedintele României. Trist...

6 comentarii:

ANONIMUS spunea...

Acest nenorocit nu poate pricepe ca vechile trucuri care faceau minuni pentru "bizonul fericit" s-au terminat cu totul.Cand il vezi cum se HA-HA -ie te intrebi cum poate un om sa-si piarda bunul simt,atat putin pe care-l avea?!Nu mai are contactul cu realitatea.De rusine si jena, lumea care-l vede nici macar nu-l apostrofeaza de scarba si greata.Urat sfarsit pentru o asemenea catastrofa politica.Ramane doar Rahova.

ddanilov spunea...

Acesti 8 ani au fost apoteoza zadarniciei,dezmatul absurdului,dictatura anarhiei,si sfidarea desantata a unui cult al personaliatii aberant si totodata agresiv,apologia nimicniciei si a subumanului,propaganda in favoarea gregarului si un lobby eficient pentru propasirea unui tip de om fara reguli,fara morala fara Dumnezeu.Acesti 8 ani au un rol revelator in ceea ce priveste adevarul despre noi,despre ceea ce sunt si ceea ce isi doresc romanii.Despre modul in care se comporta sub o conducere ticaloasa si "inticalositoare".

Karakas spunea...

Se poate observa relativ usor cum presa e acaparata de grupuri de interese.

Agentia Mediafax era pina nu demult o sursa credibila, cel putin pentru mine. Dar, dupa editoriale preluate de prin Wall Street Journal ("Scanteia Capitalismului", cam aceiasi propaganda, azi pentru bogati), materiale strecurate despre petrecerea domnului Gitenstein (un bourbon pentru tovarasii de business), si chiar azi stiri despre pretentiile fiului unui fost industrias, Steven Ausnit, un american care, dupa ce spune ca Romania are imagine de "coruptie", afirma ca mai are de recuperat niste zeci de milioane dolari din Romania, parerile se transforma in convingeri. Cine-i domnule acest Ausnit de are atita receptie la Mediafax? Ca n-a auzit nimeni de el! Are 4 stiri, una dupa alta. O fi vreun prieten de afaceri al domnului Gitenstein?

Nu ma mai indoiesc ca sub pretextul dreptului la proprietate, si legi strimbe romanesti, Romania a fost mulsa, jefuita, violata, iar oamenii de rind prostiti in fata, spalati pe creier de agentii de presa care fac jocul unor interse care nu au nimic comun cu ale romanilor.

Inca unul care mai vrea o bucata din tara in care n-a trait. Ca n-au muncit suficient romanii la intreprinderile lui taica-sau...La 88 ani, m-as multumi doar sa fiu sanatos.

http://www.mediafax.ro/economic/steven-ausnit-familia-mea-mai-are-de-recuperat-din-romania-bunuri-in-valoare-de-37-38-milioane-de-dolari-9729469/

Vasile spunea...

Chiar dacă pdl pierde alegerile, tot Băsescu va conduce. Prin intermediul serviciilor secrete, dna, diicot, ani plus toate cîrtiţele infiltrate în instituţiile statului.
Aşa că mai uşor cu entuziasmul.

radu spunea...

basecu nu e istorie, e un biet cacat cu viermi.

Corneliu Calotă spunea...

don Costel, hai sa ne lasam in seara asta sa predomine bucuria. am fost manjiti destul de rahat de individul asta ca sa accept sa-mi strice seara. eu,dupa 2 luni in care nu am mai baut nimic, am deschis o sticla de sampanie! am deschis-o pentru ca rezultatul arata ca romanii nu sunt chiar atat de tampiti cum imi era teama. exista speranta!!!

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...