joi, 28 iunie 2012

Mucii practicii în fasolea teoriei



Toată demonstraţia de abilităţi europene a preşedintelui băsescu, bazată pe ideea că el e cunoscut la Bruxelles ca un cal breaz, cu subtilităţi cu tot, a fost pusă la pământ de un jurnalist, care l-a strigat pe Ponta "domnule preşedinte"!  La dracu! Dacă pot admite că năucul ştia că România e reprezentată de "preşedinte", şi a întrebat automat, totuşi, să nu-i fi reţinut în toţi aceşti ani moaca lui băsescu? Măcar chelia, dacă nu privirea încrucişată! Că băieţii ăia fac trotuarul acolo de ani de zile! Cunoscut băsescu, my ass! 

4 comentarii:

Mihal spunea...

Sau pentru respectivul jurnalist era de neimaginat ca un prim ministru din Europa civilizata s-ar putea deda la o lovitura de stat si atunci a socotit ca, maidegraba, e el neinformat si au avut loc alegeri in Romania, fiind in fata noului presedinte.

Constantin Gheorghe spunea...

Mai uşor cu lovitura de stat pe scări! Nu s-a întâmplat nimic! Se vor linişti amândoi! Şi îşi vor împărţi atribuţiile, dacă nu se poate fără scandal, atunci cu lege de la Parlament!

Anonim spunea...

... "Maşina ambasadorului SUA, Mark Gitenstein, a fost zărită în această după amiază intrând la Cotroceni. Întâlnirea dintre Băsescu şi Gitenstein nu este anunţată pe niciun canal oficial al preşedinţiei sau al ambasadei americane în România. Întâlnirea dintre Băsescu şi Gitenstein are loc în plină criză constituţională în România, provocată de scandalul reprezentării României la Bruxelles dintre preşedinte şi premier." ...
http://www.discard.ro/stiri/gitenstein-intalnire-neanuntata-cu-basescu-la-cotroceni

Hai sa va spun un "secret": Obama a telefonat lui Berlusconi si i-ar fi spus "Ori cazi, ori cazi ...".

Asta dupa mai bine de 2 ani si jumatate de scandal dus cu toata abnegatia de Partidului Democrat (ex-comunisti, ex ... de toate felurile si cu totii in decompozitie, miroase a mort) a fascistilor trecuti si apoi iesiti din Partidul lui Berlusconi.

Pentru ca Berlusconi cu toate pacatele lui a castigat alegerile, a mentinut o majoritate in parlament care in orice moment critic l-a salvat si mai ales pentru ca daca ne-am fi dus la alegeri castiga ... Berlusconi. O situatie fara iesire pe bune. Sau intamplat multe, multe si la un momentdat ... pe fata. Si totusi fara sa-l cheme Obama, Berlusconi nu s-a lasat.

Anonim spunea...

Ponta pe langa ca e cu engleza cu ea,si poate tine o discutie cu o persoana.Presedintele nu stie decat sa se faca de ras cu "glumitele lui"idioate si rasul de idiot si pe care oripileaza pe toata lumea .Dece
nu-l ia in seama nimeni?!De jena, pentruca un presedinte nu trebuie sa se manifeste ca un "matelot"intr-o spelunca. Faptul ca Dl Ponta a fost acceptat ca un egal cu prietenie si jovialitate spune tot.Basescu nu-l lua in seama nici membri propriului grup politic.Se vedea clar ca e pus intr-o situatie jenanta doar si cand se apropia de un alt presedinte.Toti se fereau ca de un ciumat.Si asta vrea"Pulea Voda " sa ne mai faca de ras in continuare.Gata!!!!!A fost destul!!!!!

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...