miercuri, 6 iunie 2012

Am dat în mintea copiiilor!



Da, prieteni, am dat în mintea copiiilor! Şi pun întrebări! Nene Danel Morar! Tanti Kovesi! A făcut sau nu DNA recurs în cazul achitării lui jupân Falcă? Nu de altceva, dar e o aşa de mare linişte în procesul ăsta, de-ţi ţiuie urechile! Golanilor!

2 comentarii:

Corneliu Calotă spunea...

BOMBA: se pare că "judecătoarea" Ioana Bogdan de la ÎCCJ, fosta consilieră a lui Daniel Morar de la DNA, unul dintre cei 2 judecători care l-au condamnat pe Adrian Năstase în prima instanţă NU este, de fapt, judecătoare în toată regula, pentru că nu există ordonanţa preşedenţială de numire, singura care îi dă inamovibilitate. deci doamna respectivă, ori respecta ordinul,ori out! incredibil!!! ce lovitură primeşte Băsescu!!!

ANONIMUS spunea...

Pai pentru ce a fost parasutata la Inalta Curte?!.Special sa-i faca un hatar Basescului .Parca suntem in Fanar,nu in UE.Dece judecatorii cu imovibilitate nu protesteaza?!Ce tara,ce oameni,vai de capul nostru.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...