joi, 28 iunie 2012

Ziua în care ne căcăm pe noi



Ponta a plecat deja la Bruxelles. băsescu, nu. Dar mai are timp. Motivarea deciziei CCR de ieri nu a fost scrisă, deci nici publicată în Monitorul Oficial, ca atare nu este obligatorie. Cum îl ştim noi pe băsescu, are două moduri de a reacţiona: modul violent, adică se duce şi el la Bruxelles, şi modul şi mai violent, în care pune tunurile pe Ponta, şi-l distruge cu tot ce are la îndemână: servicii secrete, DNA, ANI, slugile din presă, intelectualii pleşcari, judecătorii cu epoleţi.  

Important este deocamdată ce va fi azi la Bruxelles. Dacă ajunge şi băsescu, Ponta trebuie să cedeze. Să-l lase pe nebun să-şi facă numărul. Şi la întoarcere să atace pe toate fronturile, şi să-i distrugă reţeaua de sprijin din instituţiile statului. Dar mai ales să se explice cu românii, să-i facă să înţeleagă miza acestui conflict. Acum se vede cât de mult a reuşit să pervertească băsescu instituţiile statului, să şi le subordoneze, să le folosească în scop propriu. 

Primii care trebuie să plece sunt Kovesi, Morar, Georgescu de la ANI, Zegrean de la CCR. N-ar strica să cadă nişte capete şi din servicii, care prea s-au implicat în politică. 

Dacă la Bruxelles iese cu scandal, azi, ar fi ziua în care ne-am da în spectacol pe scena politică europeană. Sigur, în ceea ce-i priveşte pe cei doi asta ar fi un "progres". Dar pentru România ar fi ultimul lucru de care ar fi avut nevoie, pentru că şi aşa avem o imagine mizerabilă în UE. 

Poate se întâmplă vreo minune şi azi nu va fi ziua în care ne căcăm pe noi în văzul Europei. Nu că Europa ar mai însemna mare lucru, dar faţă de şatra naţională e la ani lumină de noi.  

3 comentarii:

ANONIMUS spunea...

Sa nu fim fecioare cu gene tremurate,ca nu Ponta si USL este de vina.Au patit-o si polonezi si n-a patit nimeni nimic.Cu cat Basescu incepe sa traga, cu cat romanii incep sa-si ridice pietrele de pe jos.Probabil ca dementul vrea vreo zavera ca mult nu trebuie.
O asemenea tradare a vointei poporului nu poate fi tolerata.Basescu trebuie sa plece.Basescu se sprijina pe tot ceea ce romanul uraste,serviciile secrete,SPP-ul ,DNA-ul ,ANI,etc ce nu au facut absolut nimic in afara de incarcerarea lui Nastase si asta cu irosirea dementa
a bugetului pensionarilor de zeci de ori.Asa nu vad ce minuni poate face "Maximus Dementius Senilis"USL-ul trebuie sa nu faca greseli .PDL-ul a iesit din carti,ceilalti, gen MRU la fel.Atac la baioneta.Victorie!!!!

Anonim spunea...

Da, dar la polonezi, mai pe urmă, președintele lor a picat cu avionu' și s-a rezolvat!
Anonymus Magnus

Fluieratorul spunea...

Basescu a facut un ofsaid ieftin cu Ponta. A facut o cacealma de doi lei acasa. Macar ca a tinut-o in familie...

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...