marți, 19 iunie 2012

Videanu la brutărie!





Da, dar la brutăria din puşcărie! Prietenii ştiu de ce!  Şi fiindcă veni vorba: ce mai aşteptaţi, madam Kovesi şi musiu Morar? Ce vă mai trebuie să începeţi ancheta? Unde aţi dispărut? Domnu' Gitenstein! De ce nu-i laşi, domle, pe micuţi să-şi facă treaba? Nu ţi-a dat liber Macovei? 

PS: bravo profesorului Athanasiu, care i-a luat piuitul nesimţitului!

5 comentarii:

Anonim spunea...

La puscarie la spalatorie ar fi mai bine.
Excelent a fost domnul profesor Athanasiu!

Karakas spunea...

Haideti sa vedem cine este Quirin Schiermeier, denuntatorul. Este corespondentul din Germania (Munchen) al revistei britanice "Nature". Conform revistei, domnul respectiv este interesat de clima, oceanografie, pescuit si stiinte ale Pamintului. A fost cartograf si a terminat Geografia, Statistica si Economia la Universitatea din Munchen.

Pescuitul in ape tulburi e o preocupare mai noua. Nimic despre talentele sale in drept international, in studiul comparativ al tezelor de doctorat ale altora. Dar nevoia te invata, mai ales daca ti-o cer serviciile. Ma tem ca nu doar alea romanesti.

Iata ce spune insa autorul, care se declara subit interesat de "calitatea cercetarii stiintifice si respectarea standardelor academice in Romania". Onorabila cauza si demna de mii de multumiri, mai ales ca domnul neamt se gindeste atit de intens cu inima la Romania si cercetarea de acolo. Avantaj Basescu, asta n-a scris nimic, dar vorbeste. Verba volant, scripta manent.

"Concerning the political side of the possible plagiarism scandal involving Ponta, Schiermeier says that Nature is very little or not interested at all in political disputes that take place in Romania. “The main stake is the quality of the scientific research and compliance of academic standards in Romania,” added the editor. "

http://www.foxcrawl.com/2012/06/19/nature-publisher-quirin-schiermeier-about-victor-ponta-plagiarism/

"Quirin Schiermeier, German Correspondent, Munich

Since 1999, Quirin has written for Nature about science and related policy in Germany, the European Union, Eastern Europe and the former Soviet Union. He is particularly interested in climate, oceanography, fisheries and the Earth sciences. Before joining Nature, Quirin worked as a cartographer. He graduated in geography, statistics and economics from the University of Munich.
q.schiermeier@nature.com"

http://www.nature.com/nature/about/editors/

Voxel spunea...

Daca l-a "denuntat" Basescu, inseamna ca plagiatul nu mai e valabil?

Nu stiu de ce va tot chinuiti voi sa demonstrati ca l-a lucrat Basescu, pentru ca e aproape cert ca a facut-o si nici nu a negat nimeni pana acum ca nu ar fi asa.

Si, daca a facut-o, inseamna oare ca fapta nu mai are valoare de frauda? Cumva, mai nou, in functie de identitatea denuntatorului, faptele penale dovedite cert pot deodata sa devina ireale?

Anonim spunea...

News: "Al treilea Băsescu în politică"

hahahaaaaaaaaaaa!!!

Si unde? ... NR (ce "fericit" trebuie sa fie cei care scriu pe theophyl-e-politeia)

Penibil!!!

Fluieratorul spunea...

Dar de ce s-a sesizat "Nature"? Au avut ei "onoarea" sa publice vreun articol de-al lui Ponta pre vremuri, fara sa-si dea seama ca ar contine segmente plagiate?

In sine, din cite stiu eu, publicatiile si jurnalele straine se sesizeaza in legatura cu ceea ce le este trimis spre publicare, si in afara de vreun mandat atribuit lui "Nature" de vreo entitate a UE, care sa-i ceara anume sa verifice starea natiunii in Romania cu privire la etica in tezele de doctorat, nu vad ce-au cautat cu "autosesizarea"? Oricine le-ar fi trimis materialul, in afara, evident, de Ponta insusi...

Probabil ca au sectiune de "scandal in lumea stiintei", ca la alta sectiune nu vad de ce ar aparea un astfel de act defaimator. "Nature" isi depaseste atributiile si statutul aici, si ma lamureste, in ciuda a ceea ce sustine d-na Mungiu-Pippidi, ca in lumea academica straina coteria este la fel ca la noi. "Nature" se comporta ca un tabloid, pentru ca banii n-au miros, nu? Eu, ca noname ce ma aflu, stau la coada 2 ani si platesc 450 de euro ca sa-mi citeasca astia un articol, si n-am nici o garantie ca ma vor publica... La astia depinzi de "recomandari", si e o pilaraie acolo mai ceva decit la noi in aparatul de stat.

Asta nu-l exonereaza pe Ponta de citarile necorespunzatoare, desigur, si nici nu-l curata de suspiciunea de a nu-si-afi facut singur lucrarea.

Inteleg ca Udrea a zis ca nu si-a terminat teza, pentru ca de ocupata ce era "ar fi fost obligata sa accepte sa-i faca profesorii lucrarea". He, he! Sint in aceeasi situatie (de a nu avea timp de redactarea finala), si pentru ca de la mine asteptarile nu sint ca de la d-na Udrea, nu s-a oferit nimeni sa ma "ajute", in nici un fel.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...