miercuri, 6 iunie 2012

Unde e Codruţ Marta?



Unde e, fraţilor, Codruţ Marta? De ce dispariţia individului ăstuia n-a stârnit până acum un scandal monstruos? Prieteni, amărâtul ăla pe care-l vânau prin Kenya a făcut nişte găinării, până la urmă, dacă ne raportăm la ce se zvoneşte despre "faptele de vitejie" ale lui Marta. Unde mai pui că se vorbea despre un posibil asasinat. Pare că toată lumea, şi la stânga, şi la dreapta, e perfect fericită cu dispariţia individului.

Consensul ăsta în uitare nu-mi place. Codruţ Marta este omul care duce spre Blejnar şi spre afacerile lui şi ale altor portocalii. E vorba de sume de sute de milioane de euro. În primăvara lui 2011, când îi săltau pe vameşi cu turma, Pulimea Sa ne asigura că a dat ordin SRI să facă şi să dreagă. Şi SRI a făcut şi a dres: fix o pulă! Nicio condamnare, dosare respinse pe motive care ţin de neprofesionalismul celor care le-au întocmit, şi, mai ales, cu ajutorul DNA, s-au escamotat toate probele care duceau la vârful ierarhiei politice. Totul s-a oprit la nivelul obleţilor, rechinii nici măcar n-au fost zăriţi. Atât poate SRI?

Atât poate Poliţia Română? Că n-o fi Marta o a doua Elodie! Sigur a lăsat urme pe undeva. Doar că nimeni nu pare a avea interes să-l caute. Şi nu înţeleg de ce. Vrem, sau nu vrem, să facem ceva împotriva corupţiei? Că nu cred că singurul "mare corupt" din România este AN. Sincer, nu cred! Dar deocamdată toată lumea o zguduie cu "Trofeul Calităţii", un proces care se împotmoleşte pe zi ce trece. Doar HotNews, "Vocea DNA", ce mai crede că merită efortul. În rest, lumea s-a lămurit ce şi cum.

Ciudat este că nici presa nu pune presiune pe instituţii în acest caz. Motiv să întreb încă o dată: de ce atâtea eforturi pentru a face uitată dispariţia individului? Până şi DD tace!

Aşadar, unde e Codruţ Marta?

3 comentarii:

chien spunea...

Cica nici nu e singurul:
http://www.ziuanews.ro/dezvaluiri-investigatii/pupila-lui-oltean-a-sters-o-in-sua-16237

Anonim spunea...

Nu-l mai vedem. Operatie estetica si schimbarea identitatii. Sau il sinucid. http://sorinamatei.blogspot.de/2012/05/gruparea-monaco.html

ANONIMUS spunea...

Este in America de sud cu o figura de actor american ,plin de bani si fericit.Vreti sa stiti cum acest" idiot" a putut sa dispara?.Foarte simplu .Cu banii lui in primul rand s-a asigurat ca toata lumea sa aiba grija sa nu pateasca ceva "ca-i bai mare"S-a asigurat ca daca dispare, apar in strainatate destainuiri care-i fac praf pe toti adevaratii vinovati, cei de sus,cu tartorul in cap.Apoi s-a asigurat sa dispara in liniste si daca cineva-l supara,pac la "Razboiul".Pot sa pariez linistit pe aceasta ipoteza,vazand linistea si pacea urmata de rasuflari de usurare.
Se mai poate ca tipul sa fie mai de graba in Tailanda decat in S.A.Si aceasta ipoteza o intareste, ca pe nevasta-sa nimic n-a suparat-o.Toti se asigura ca nu-i atinge nimeni nici macar un fir de par.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...