luni, 11 iunie 2012

Să plece, deci!



Azi e cea mai crâncenă zi pentru PDL. Chiar dacă va câştiga Clujul, prin Boc, PDL nu poate ignora uriaşa palmă pe care i-au dat-o românii furioşi. Văd că nici după această înfrângere niciun lider al partidului nu face gestul firesc de a cere scuze românilor. Nu vor face asta, pentru că le lipseşte bunul simţ, au dovedit-o de atâtea ori în anii ăştia.

Sigur că după o astfel de prăbuşire, cineva trebuie să plătească. Dar înainte de a cere demisia luzi boc, a lui udrea, a lui blaga(şeful de campanie, principalul vinovat de felul în care s-a mişcat partidul în campanie), pedeliştii ar trebui să ceară demisia lui băsescu. Pentru că, dacă tragi linie şi aduni, băsescu i-a adus aici. El a încălecat partidul, el a impus măsurile tembele de natură economică, tăierile cretine de salarii şi de pensii, el a negociat brambura cu FMI şi BM, cu CE, el a protejat ceata de manglitori, gen udrea, Livache, şi alţii. El i-a făcut odioşi pe pedelişti în ochii românilor. El trebuie să plece primul.

În loc să mizeze pe o eventuală suspendare, USL ar trebui să facă presiuni asupra lui băsescu, pentru a demisiona de la Cotroceni, plecând de la aceste rezultate. Românii, pedepsind PDL, l-au pedepsit în primul rând pe băsescu. Să plece, deci!

Oricum ar fi, dacă PDL nu-şi schimbă rapid oamenii de primă linie, în frunte cu boc, udrea şi compania, toamna electorală va fi şi mai amară pentru pedelişti. Sigur, nu voi fi trist, dar nici nu mă bucură perspectiva ca principalul partid de opoziţie să devină cel al zănghiţilor otevelizaţi. Doamne fereşte şi apără! 

3 comentarii:

Anonim spunea...

Ba, nene, da' matale mai si muncesti ? Sau doar scrii ?

O sa plece si Base ("nothing lasts forever") .... si dupa aia ce ... ?

Voi, astia, anti-basistii convinsi parca aveti ochelari de cal, pe cuvantul meu ! Din pacate pt. voi o sa fiti foarte dezamagiti si de Ponta & Crin & Co.

I satzic spunea...

,,O sa plece si Base,,
Pai da,stam ca moliile si asteptam sa plece ei.La cite porcarii a facut chiriasul trebuia de mult dat afara !,,O sa plece si Base,,

Pai da,stam ca moliile si asteptam sa plece ei!

ddanilov spunea...

Sa plece! Base e un tradator!

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...