duminică, 10 iunie 2012

O pedeapsă meritată!



PDL a primit o meritată pedeapsă, mai ales în Bucureşti. Sorin Oprescu, 65%, Prigoană, 15%.  La Consiliul General, USL, 64%, PDL, 16%. Adică: Nuţica, lasă-ne! Este cea mai dură lovitură dată PDL la nivel naţional. Se pare că şi boc şi-a luat-o în freză, la Cluj. Practic, boc a pierdut preşedinţia partidului, iar Fecioara din Pleşcoi, pe cea a organizaţiei de Bucureşti.

Oricum, cred că putem vorbi de un măcel, în cazul PDL. Care a primit pedeapsa meritată. Iar eu am o teorie: acest vot este şi un avertisment pentru USL. "Cine face ca PDL, ca el o s-o păţească!" Ponta, Crin, Constantin! Băgaţi bine la cap acest avertisment! Nu vă golăniţi, nu vă ciocoiţi, respectaţi-vă votanţii şi promisiunile!

3 comentarii:

I satzic spunea...

Am intilnit ciini fericiti !
Ma taie si pe mine,dar nu stiu locatia.

Fluieratorul spunea...

Pai a primit pedeapsa numai in Bucuresti... Cu putine exceptii, in tara USL nu s-a strofocat sa-si convinga electoratul, ca sa nu mai zic de locurile unde PSD a facut blat cu PDL. O mica victorie de cartier fara glorie. Poate va scapa astia de ciini, macar atit, si Oprescu va promite, si Negoita (Robert).

Gadea e fericit.

Karakas spunea...

Asta a fost un vot anti-Basescu, pentru ca el conducea de fapt PDL. USL trebuie sa invete din lectia asta, anume ca nu pot conduce cu aroganta si dispret, si fara sa aiba permanent ca ghid interesul romanilor.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...