marți, 5 iunie 2012

Ce are Tian An Men cu Nicuşor Dan? Doar Felix Tătaru poate şti...



Chiar nu am nimic cu Nicuşor Dan, în afară de faptul că nu-mi plac salvatorii mesianici. Şi el taman în tagma asta se încadrează. Bun, şi azi aflu că în campania lui se amestecă Felix Tătaru. Care "produce" cretinătatea cu poza-icoană a pieţei Tian An Men, cu sloganul "De data asta suntem mai mulţi decât cred ei". 

Să ne înţelegem bine:singurul "ei", care ar putea produce o situaţie de genul Tian An Men este traian băsescu: el are controlul armatei, serviciilor secrete şi a dovedit un apetit deosebit pentru totalitarism. Nu pot să cred că Nicuşor Dan este atât de bou să creadă că, într-o democraţie, majoritatea este o ameninţare totalitară. Nu mai întreb cine sunt "noi", ăia mai mulţi decât cred "ei". 

Acum nu mai contează cine pentru cine e iepure: Pliciman pentru Nicuşor Dan sau invers. Văd însă că PDL caută cu disperare un nou salvator, după ce MRU a eşuat lamentabil. Probabil vor să-l crească, pentru la o adică. Apoi, în lipsă de altceva, să se laude şi Fecioara din Pleşcoi cu ceva: cu "salvatorul"! Apropo: aţi văzut-o prin Bucureşti, în campania asta, pe madam Fâţ? L-aţi văzut pe Blaga, altminteri şeful campaniei PDL? Sau li s-a spus să stea dracului la cutie, să nu le facă şi mai multe probleme candidaţilor lor? Rău au ajuns! Dar eu sunt ultimul care să le plângă de milă!

Dacă Felix Tătaru crede că poza aia cu tancurile e suficientă pentru a strânge "anti-comuniştii" în jurul lui Nicuşor Dan, înseamnă că un consult la psihopupu devine obligatoriu şi de neocolit. Ca să nu mai spun că apelul ăsta permanent la "pericolul comunist" dovedeşte o jenantă lipsă de inspiraţie pentru unu care lucrează în publicitate.   

13 comentarii:

Fluieratorul spunea...

Felix Tataru l-a "facut" si pe Basescu, in campania aia foarte reusita cu ardeiul. Ambalaj mult mai tare decit marfa... Felix Tataru e un talentat, si cu Basescu a mers. Nicusor Dan n-are ce-i trebuie.

Karakas spunea...

Cit de duplicitara a fost politica PDL fata de tara in ultimii 8 ani. Concesiile si aranjamentele de culise intre PDL si UDMR au condus la slabiciunea tarii in fata intereselor maghiare de segregare etnica si separeatism teritorial. Sa ne aducem aminte de vizita lui Basescu la PCM, ca sa ii invirta pe UDMRsiti cum vroia el. Un tradator de neam acest Basescu! Si-a vindut romanii pentru voturile maghiarilor secesionisti...

E greu pentru USL azi sa aiba o atitudine ferma cu Basescu presedinte. De aia si asistam la un joc penibil cu Kover. De cind s-a mai pomenit Presedintele Parlamentului unei tari sa fie Presedinte (de Onoare?, a cui Onoare?) al unui partid din alta tara? S-a fofilat ca turist in Romania si face campanie electorala pentru interese unguresti. Cum naiba suntem atit de naivi si permisivi?

Pe cind vom avea curajul si verticalitatea sa interzicem partidele etnice sau pur religioase? Pe cind vom fi fermi ca toate partidele sa respecte Constitutia tarii, care este suverana si unitara, adica, indivizibila? Nici un Tribunal romanesc nu ar trebui sa aprobe un partid a carui platforma este segregarea etnica si autonomia teritoriala. Si daca l-a aprobat, si sunt probe ca Statutul a fost modificat, acel partid sa fie scos in afara legii.

pacos spunea...

Nicusor Dan. Candidat de calibrul Verginiei Vedinas. Sau al lui Daniel Fuciu. Sau al lui Adrian Vilau. Se incadreaza perfect.

Timpurile alea au apus demult. Pana la urma, rezultatul campaniei "ardeiul" n-a fost asa spectaculos. Noi, bucurestenii, avem asa un talent sa ne alegem primarii.... Sa nu uitam ca am avut, ca i-am ales, pe Crin Halaicu, pe Ciorbea, pe Lis sau pe Videanu. Iar in 2004 nu Tataru l-a facut presedinte pe Bascoe, ci ura teribila indreptata impotriva lui Nastase. La care s-a adaugat manaria "serviciilor" precum si a unora din PSD, care-au intors armele.

j spunea...

hello, mesh-ul apartine agentiei papaya, nicio legatura cu tataru. campania lui nicusor e facuta de mai multe agentii mici in regim de voluntariat de altfel.

Constantin Gheorghe spunea...

Bine, fie Papaya, dar întrebarea rămâne: ce treabă are Nicuşor Dan cu Tian An Men? Ce dracu "produs" vând şi cui? Despre asta e vorba. Şi, ce-i drept, e tot mai greu să te păzeşti de manipulările de pe internet, în ziua de azi. Val Vâlcu este la originea informaţiei cu Felix Tătaru. Din păcate n-am putut da linkul, am ceva probleme cu şablonul.

George spunea...

Ideea omului/oamenilor de bun simt impotriva gloatei care detine puterea. Tu cu cine votezi, domnule Gheorghe?
Eu votez cu Nicusor Dan pentru ca ma reprezinta ca om.

Constantin Gheorghe spunea...

O, da! Elitele contra meselor opresoare! Elite care s-au căcat pe ele, la Românika, propunând fix nimic şi eşuând în sinecuri bine plătite din banii gloatei! Mersi de lămuriri!

Fluieratorul spunea...

Din cite imi aduc aminte, campania cu ardeiul a fost la locale, nu la generale. Nu era Basescu vs. Nastase acolo, si nu cred ca bucurestenii l-au ales pe Basescu la primarie ca vot "contra". Contra lui Geoana? Erau si atunci in mare inegalitate.

pacos spunea...

Pai d'aia ziceam ca avem noi, bucurestenii, un talent anume in a ne alege primarii. Cu sau fara campanii "usturatoare".
Iar la prezidentiale, in 2004, exact asa a fost. Cu Felix Tataru, adevarat, dar cu mult "contra" si cum spuneam, cu multe "retururi" la "servicii"

Fluieratorul spunea...

He, he, locuiam in Bucuresti in 2004... N-a fost vot "contra", la citi oameni am intilnit/cunoscut eu, si nu putini, ca am lucrat intr-o firma mare. A fost cel mai "pentru" vot posibil. Pe valul entuziasmului ardeiului, au votat la greu si pentru Anca Boagiu la sectorul 2, si cvasi-necunoscuta si necarismatica, dar la ea n-a fost destul, ca pensionarii au bagat in poarta lui Ontanu cit au putut.

Valentin Berceanu spunea...

Salut,

Vreau si eu un link cu informatia ca Felix Tataru e autorul banneruluil va rog. Mi-ar pica asa de la suflet informatia asta, de nu pot sa va explic.

Constantin Gheorghe spunea...

Valentin, informaţia a fost publicată pe Facebook de Val Vâlcu, tot de la el e şi fotografia. El publică pe DC News. Link n-am. Înţeleg că reclama asta e făcută de altcineva, totuşi, de Papaya. Dar Felix Tătaru zice că votează cu Nicuşor Dan. Poate s-o fi făcut el, şi nu vrea să se expună. Pe mine m-a nedumerit legătura lui Nicuşor Dan cu evenimentele din 1989, de la Beijing.

Sorin Sarba spunea...

De retinut ca VAL VALCU autorul acestei asa zise deconspirari a lui Felix Tataru este un slujbas in solda lui Bogdan Chireac, iar interesul de stanga poarte fesul. E celebru Bogdan Chireac cu contractele sale cu armata si vanzari de armament catre lumea a 3-a in vreme ce face pe jurnalistul zelos la vechiul Adevarul (fost Scanteia), tovaras de arme cu Cristian Tudor Popescu, alt monstru "sacru" al jurnalismului de propaganda stangista.

Deci, Nicusor Dan nu convine nimanui, nici USL si nici PDL pentru ca ambele sunt mana-in-mana in afacerile oneroase frauduloase, in special cele imobiliare. De aceea atat PDL cat si PSD il prefera pe "independentul" OPRESCU, iar Prigoana face doar figuratie. Cam asta e povestea cu zvonurile murdare legate de Nicusor Dan. Daca nu poti sa-i reprosezi nimic, nu ai nici un dosar de turnator cu care sa-l santajezi, cauti ceva cu care sa-l legi de cel mai detestat partid al momentului. Ramane de vazut luni dimineata, dupa numararea voturilor.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...