duminică, 17 iunie 2012

Muriţi, bă, cu papioanele voastre!





Îmi este mult prea silă de ce se întâmplă în România, şi la stânga şi la dreapta. Tot felul de pizde din "societatea civilă" plâng pe umerii lui Hâr Patapipi, în numele nobilelor idealuri ale societăţii civile. Dar când le întrebi unde erau când în ţara asta se adoptau legi scelerate, care aduc grave atingeri drepturilor cetăţenilor, vezi Codul Muncii, vezi Legea Protecţiei sociale, îţi şterg comentariile. Să mă pupe în cur!

L-am văzut pe Sorin Ioniţă, numit, dracu ştie de ce, de băsescu în conducerea ICR, alături de Funebriu. Îi sălta papionul de mânie elitistă când ataca la baionetă actuala guvernare, pe Realitatea Tv. L-aş întreba pe imbecil, cum aş întreba-o şi pe scroafa aia de Pippidi, pentru că amândoi, prin intermediul SAR, au determinat o parte din aceste schimbări, ca experţi ai BM, ce părere au de faptul că mai bine de un milion de români, din mediul rural, NU REALIZEAZĂ NICIU VENIT! Nada! Zero! Niente!

Ăia care mâine vor face trotuarul în faţa ICR ar trebui băgaţi cu nasul în aceste realităţi, de care fug ca dracul de tămâie! Ei sunt liberali sau libertarieni pe bani publici! Şi fac spume la gură denunţând statul care dă pomeni puturoşilor, luându-le lor banii de la gură! Să-i văd, trăind fără niciun venit, la ţară, la sapă, la prăşit, la furat lemne! Să înveţe umilinţa! Că ţâşneşte aroganţa din ei prin toţi porii! 

Chiar nu realizăm ce dramă înseamnă faptul că un român din zece nu realizează niciun venit? Sărăcia absolută înseamnă 1,25 de dolari pe zi. Sărăcia şi mai absolută, într-o ţară membră a UE! Şi pe imbecilii din "societatea civilă" îi fute grija de cine conduce ICR! Sau de faptul că un nea oarecare este schimbat din fruntea Arhivelor Naţionale(sursa celor mai mari averi post-decembriste!). 

Toate mofturile astea gen ICR nu sunt pentru noi. Să rezolvăm întâi problema celor un milion de români, şi mai discutăm. Iar ce poate promova mai bine România în lume decât revenirea la normalitate: o ţară cât de cât prosperă, cu instituţii normale, cu şosele, căi ferate, şcoli, spitale, cu oameni care nu sunt lăsaţi în neagră sărăcie, mă rog, ştiţi despre ce vorbesc. Şi cu o democraţie funcţională. Cu politicieni normali, nici prea hoţi, nici prea proşti. Cu elite demne de acest nume, şi cu o economie funcţională, nu cu capitalişti abonaţi la bani publici. 

Până atunci mişcarea papioanelor este doar o sfidare a bunului-simţ. Muriţi, bă!


5 comentarii:

hm spunea...

Niste jeguri triste, niste masturbationisti.

Oameni care se caca pe ei de frica la gandul ca ar fi nevoiti sa se intalneasca cu un om normal, obisnuit, un salariat, un muncitor.

Si din frica asta se naste o ura fantastica fata de acel om.

Cu cat sunt mai destepti, cu atat frica asta i-a transformat in canalii.

vgeorgicas spunea...

In acelasi sens.
Un imbecil, pe numele sau de cod Vasile Cepoi si cu functia de Ministru al Sanatatii a propus un alt proiect scelerat.
Raptzata electronica.
Adica. Se duce baba Sita din Cucuietii din deal si-i da doamna dcotoreasa un plasitc in mina in loc de raptzat scris cu cerneala si o trimite la dracu in praznic sa caute o farmacie care sa-i citeasca plasticul (punctul farmaceutic din sat nu-i mai bun ca n-are calculator si n-are internet) si sa-i de bulina ei de inima sau de piept sau de stomac...
Nu s-a gindit imbecilul de mai sus ca la fericitele sate din creieri de munte sau din delta aia la care se face atit de nu-i doctor, daca ii doctor nu-i telefon, nu-i cablu nu-i acoperire pentru oierles si nu-i calculator.
Daca doctoreasa nu are acces la calculator si la internet iar punctul farmaceutic de asemeni, raptzata compensata a lu baba Sita s-a dus la dracu si baba scoate din buzunar costul intreg al nimicului sau de medicatie. Mare economie la bugetul ministerului sau a casei de asigurari sau pe unde o fi si mare cistig in performanta serviciilor medicale.

ddanilov spunea...

Ha ha ha! Si pe mine!Stiti dvs. la ce ma refer!

Karakas spunea...

Daaa, am vazut si eu mare stire la Mediafax, noua agentie a verzilor basisti, ca 1200 pupincuristi au semnat o petitie online sa-l critice pe Ponta re. ICR. 1200 semnaturi, si din alea cite sunt ale membrilor de partid? Cu stiri de-astea se umplu de ridicol, dar..mai sunt poate prosti sa-i creada.

Institutele astea culturale sunt o pretentie pentru tari sarace ca si Romania. Inteleg state ca SUA, Germania, Franta sa mentina asemenea institutii pe bani publici. Dar, pentru tari ca Romania, intr-o perioada de criza profunda, nu stiu ce impact mai pot avea in exterior. Sa faca privatii lui Basescu un institut cultural din bani privati unde sa-si expuna exponatele verzulii!

Sila...atita politicianism cint milioane de romani sun sub limita saraciei!

http://www.mediafax.ro/cultura-media/protest-online-fata-de-situatia-icr-peste-1-200-de-persoane-au-semnat-o-petitie-9754495/

Karakas spunea...

Referitor la subiectul discutat, cred ca e hilar ca dupa ce si-au dat demisia in bloc, revin azi cu o formula de continuitate pina dupa alegeri. Demisie, demisie, dar nu asa imediat, ci mai incolo, din toamna. Parca vad cum au revenit pe cererile de demisie, si au adaugat o noua fraza: "imi prezint demisia incepind cu data de azi (sters) dupa alegeri (adaugat)". Coane Caragiale, cit de contemporan ne esti...

PDL: un partid foarte serios si atent...la friptura.

http://www.gandul.info/politica/boc-udrea-macovei-anastase-au-votat-pentru-mentinerea-conducerii-interimare-a-pdl-surse-9755047

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...