joi, 7 iunie 2012

Să nu mai aud de ţigani!



Gata, ajunge! M-am săturat de ţigănia asta "civică" în favoarea ţiganilor! ONG uri care n-ar ieşi din sediile lor bine mobilate fac vocalize în faţa guvernului, pentru că nu l-a belit Ponta pe primarul de la Baia Mare. Care a mutat nişte ţigani în fosta clădire administrativă a CUPROM. Unde s-ar fi intoxicat cu nu'ş ce substanţe chimice.

Orice ai face pentru ţigani, întotdeauna apar nişte unii care să te acuze de rasism, de genocid sau mai ştiu eu de ce. Foarte bine! Să nu mai facem! Eu dau bani pentru cei care acceptă să fie alături de mine în contractul social. Nu-mi aduc aminte ca ţiganii să-l accepte. Pentru că dacă l-ar accepta, ar respecta obligaţiile pe care le au, în calitate de cetăţeni. Nu le respectă, nu am nicio obligaţie faţă de ei! Punct! 

Cât îi priveşte pe "activiştii pentru drepturile romului", le urez succes şi prin ţigănie, nu doar pe Calea Victoriei. Să le schimbe ei ţiganilor atitudinea faţă de muncă şi viaţă, ca să zic aşa. Să-i văd, că la făcut lozinci stupide nu-i întrece nimeni! Şi mai uşor cu comparaţiile cu Holocaustul, că nu despre aşa ceva este vorba! Eu, să fiu evreu, m-aş simţi lezat de uşurinţa cu care apelează tot felul de tâmpiţi la acest simbol. Cum nu sunt evreu, înjur doar o inepţie "jurnalistică".

Revenind la cazul de la Baia Mare, cum dracu de niciun jurnalist nu s-a dus la faţa locului, să vadă ce şi cum, şi toţi scriu după ce au văzut pe o înregistrare video, bine tăiată şi montată? De ce doar RFI a stat de vorbă "pe bune" cu primarul? Mă rog, în ţara asta onestitatea intelectuală şi profesionalismul sunt pe cale de dispariţie.

Acum, că "societatea civilă" a mai bifat o acţiune, ţiganilor din Baia Mare o să le meargă foarte bine! O garantează flăcăii ăia de hăuleau în faţa Guvernului. Şi care o ţin tot într-un hăulit din 1990. Fără să se întâmple mare lucru în viaţa noastră...  

   

4 comentarii:

Anonim spunea...

ce sa comentez aici, draga gheorghe?!
ca sunt din timisoara si ca toate zonele dedicate activistilor din anii 80 sunt acum ale tiganilor, cu generoasa participare a primariei timisoara?! ca s-au trezit alde clanul carpaci mostenitori ai cladirilor istorice timisorene?!
cine i-a numit pe tigani admistratori ai celor mai frumoase palate timisorene?!?!?!
se va mira cineva cand va sosi vremea cutitului la os si ciorile astea bolnave vor arde in focul propriilor faradelegi?

Arogantu' spunea...

Bre - vina o poarta cei care se autointituleaza reprezentanti ai tiganilor SI ONG-urile.
Acestia papa fondurile acordate de guvern si de EU, tot ei sar cu gura mare.
Lascara blocului meu face curat o tiganca si mi se rupe inima sa vad cit munceste pentru o bucata de paine. O salut primul, cu tot respectul, de cite ori o vad.

ANONIMUS spunea...

Sunteti rai ca nu vreti sa vedeti schimbarile enorme ale etniei,desii ele sunt etalate in toata maretia lor.Cand vezi cand tiganca cu" sumnele-n cap "nu vezi nascatoarea invelita in propriul par rasarit de cand s-a nascut,vezi, una numar chilotel inflorat, in care piranda a ingesuit acelasi par ,ca n-o fi avand un portofel inauntru.Este un pas enorm care vor fi urmate de altii.Civilizatia nu poate fi stopata de progresul etniei.

vgeorgicas spunea...

Fiecare are amintirile lui cu tigani buni si rai. La mine, cei mai numerosi sint aia care mi-au dat amintiri neplacute. Nu tin minte nici un tigan care sa se rupa de munca.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...