luni, 25 iunie 2012

Bordelul naţional



Regret c-am avut dreptate. Săptămâna politică a debutat vijelios! Cu tot felul de tâmpenii, dacă e să mă întrebaţi pe mine. Dar ce contează părerea mea? Părerea lor e că sunt probleme de viaţă şi demoarte, chit că nimic din ce ne interesează pe noi nu-i interesează pe ei. 

Dimineaţă, scurt, de înviorare, Liviu Pop, ministrul Educaţiei, a trimis Inspecţia Muncii la Cotroceni, pe motiv de Funeriu şi diplomele sale de studii ne-echivalate în România. Inevitabilul FAZ publică tezele băsiştilor, conform cărora AN şi-a înscenat sinuciderea. De aşteptat, nenea ăla e pe lista de plată a SIE. 

USL se gândeşte la o sesiune extraordinară a Parlamentului. Crin Antonescu a ţinut să precizeze că nu e vorba despre suspendarea Încrucişătorului. Dar pluteşte şi ea primprejur. Încrucişătorul, la rândul lui, a sesizat CCR, să spună ea cine pleacă la Bruxelles. 

Parlamentul este o Curte a miracolelor. Nimeni nu mai ştie cine cu cine votează şi de ce. Voiculescu demisionează din Senat, pentru că nu i s-a aprobat legea de dublare a pedepselor pentru evaziunea fiscală. traian băsescu e mai uşor de suspendat. Şi ce dacă? Ne ţine de foame? 

Singurul lucru cu adevărat util făcut de Parlament îl reprezintă adoptarea Legii privitoare la cooperarea între Guvern şi Parlament în domeniul afacerilor europene. Dacă se şi aplică, vom avea şi noi o dezbatere cât de cât serioasă în materie de politici europene. 

Aşteptăm ecourile încăierărilor din CSAT, care este în curs de desfăşurare, şi depunerea jurământului de noul ministru al Culturii. 

Ziua de mâine are deja un scandal pe agendă: alegerea noului CA al TVR. PDL va fi exclus de la porţie. Să te ţii vaiete!

Am şi o ştire pozitivă: Pulimea Sa, macho cum îl ştim, şi-a cumpărat Ford B max ROŞU! Acum, s-ar putea ca unele duduci  să nu fie impresionate nici să-l vadă la volanul unui Ferrari roşu! Dar în loc să cumpere maşina, băsescu îl strângea de coaie pe Berceanu să facă ce a promis celor de la Ford: şosele decente în Oltenia, pe unde să exporte ce produc! Aşa e un gest populist, şi nimic mai mult...

5 comentarii:

Karakas spunea...

Se spune ca Romania e "corupta". Si sunt multi fraieri care cred.

Cititi si vedeti cine promoveaza coruptia politica la nivel european, cine face lobby fara sa declare sumele si cui au dat bani, si pe urma veniti si ma intrebati ce cred despre "coruptul la nivel inalt", Nastase...

Pestii mari inoata bine merci in libertate, aparati de cei cu bani si lipsa legilor.

http://euobserver.com/18/116742

Anonim spunea...

Da, cum se intampla cu drumurile, basescu-l strange de coaie pe barceanu ca sa faca drumuri pe unde sa se faca exportul mai cu succes se intampla si in educatie unde, din cate stiu eu, foarte putini parlamentari sau persoane politice isi au pruncii elevi in scoli public. La fel si cu sanatatea...si poate cu multe altele.

A-non-Im spunea...

@Karakas
Bun articol, multam fain!!

Istoria umana a cunoscut era crestina, Umanismul, Renasterea, Luminismul, Revolutia Industriala, adica o vreme a titanilor, a eroilor mintii si culturii. De la WW II incoace, vom intra in istorie drept Epoca Marfurilor si a Deconstructiei/Inutilitatii Morale ori era Conformismului Universal ori era Standardizarii … ma rog, poate gasiti voi ceva mai expresiv in sens de Marea Ipocrizie ori era Virtutilor Virtuale … Urate vremi ...

Florin spunea...

Dr. Bradisteanu acuzat de favorizarea infractorului de catre DNA!!!!!
Sunt nebuni. Astept un nou '89.

Anonim spunea...

Hahaha,
si acum ce urmeaza?! ... cine l-a atins pe AN in ultima saptamana intra la inchisoare?!

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...