marți, 5 iulie 2011

Când şi-a luat Isărescu bacul?

Isărescu, întrebat despre rezultatele la examenul de bacalaureat(ce o avea sula de la BNR cu prefectura lui Funebriu, doar domnu' Dracu poate şti, sau o minte de jurnalist "frenetic"), dă un răspuns năucitor:"Să nu credem că trecerea BAC-ului depinde numai de clasa politică. Am avea o problemă de fond dacă am gândi aşa. Trecerea BAC-ului ţine de foarte multe lucruri, inclusiv de modelele pe care le-am promovat. Am scos în faţă câteva cohorte de mitomani care nu au avut curajul să admită că au câştigat bani dintr-o oportunitate a tranziţiei. De unde să înveţe copiii aceştia?"


Mitomanul...

Nene Isărescu! Mitomanul e altceva, uite, gugăleşte şi mata pe DEX: e mincinosul patologic! Vezi că e unul la Palatul Victoria, boc îi zice!


şi mitocanul!

Poate vrei să zici de cohortele de mitocani care au invadat spaţiul public şi se transformă în exemple de urmat. Ca cum ar fi Încrucişătorul, Pulimea Sa, Supremul Cur, Preşedintele nostru, bre! Dacă la mitocan te gândeai, mai vii de-acasă! Apropo: ce zici, dacă făceai confuzia asta la bac, mai treceai?  

3 comentarii:

Fluieratorul spunea...

Pai gura pacatosului... Deh, in zona "promovata" avem si mitomani, si mitocani, si analfabeti, si scroafe catarate in copac, si chei cu tichie, avem tot septelul. Avem modele deosebite, si dl. Isarescu intregeste lista cu rolul colaborationistului de moda noua.

incognito spunea...

Intre mitomanii pomeniti nici nu stii daca Isarescu mitomaneste sau vorbeste serios.

http://jos-cu-basescu.blogspot.com/2011/07/basedintele-romaniei-este-un-pleonasm.html

transildania spunea...

Dar asta, consilierul sau, cand si-a luat bac-ul?
http://economie.hotnews.ro/stiri-finante_banci-9280789-adrian-vasilescu-bnr-romania-nu-are-nicio-sansa-fara-capital-strain-noi-trebui-dam-spaga-capitalului-strain.htm

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...