joi, 14 iulie 2011

Sictir, hypocrite France!



Scene oribile, într-o ţară membră a Uniunii Europene: două femei, soţia unui ministru şi cuscra lui, alergate pe stradă de jurnalişti, în halucinantul spectacol al "tele-justiţiei". Nimeni nu înţelege, practic, de ce trebuie să fie umilit cineva în aşa hal. Dar când e vorba de voinţa Supremului Cur, care nu suportă să fie contrazis, care nu acceptă să nu i se supună toată lumea la ordin, totul este posibil, totul este permis. 

Reamintesc  că unul dintre cei care regizează acest spectacol grotesc, Procurorul General al României, a fost decorat recent de Franţa,  cu Ordinul Naţional pentru Merit. Care merit, idioţilor? Că-şi bate joc de principiile justiţiei, că tolerează şi chiar patronează grave încălcări ale drepturilor şi libertăţilor cetăţeneşti?

Sictir, ipocrite hypocrite France!

2 comentarii:

Béranger spunea...

hypocrite, nu ipocrite.

Karakas spunea...

De acord cu ipocrizia, mai ales cind ne tin lectii despre coruptie, cind si ei au coruptii lor in afaceri. Dar, e simplu sa te uiti la Ion in gradina si sa-l umilesti public. Nu ma deranja daca spunea asta in cadru privat, dar sa vii ca Ambasador sa dai lectii in mod public altei tari mai mici e insultator. Acelasi lucru valabil pentru ambasadorul Gitenstein. Cine a inventat coruptia si furtul la nivel global, cu "asi" gen Maddoff? Asa ca mai incet cu pianul pe scari, domnilor ambasadori!