joi, 14 iulie 2011

Sictir, hypocrite France!



Scene oribile, într-o ţară membră a Uniunii Europene: două femei, soţia unui ministru şi cuscra lui, alergate pe stradă de jurnalişti, în halucinantul spectacol al "tele-justiţiei". Nimeni nu înţelege, practic, de ce trebuie să fie umilit cineva în aşa hal. Dar când e vorba de voinţa Supremului Cur, care nu suportă să fie contrazis, care nu acceptă să nu i se supună toată lumea la ordin, totul este posibil, totul este permis. 

Reamintesc  că unul dintre cei care regizează acest spectacol grotesc, Procurorul General al României, a fost decorat recent de Franţa,  cu Ordinul Naţional pentru Merit. Care merit, idioţilor? Că-şi bate joc de principiile justiţiei, că tolerează şi chiar patronează grave încălcări ale drepturilor şi libertăţilor cetăţeneşti?

Sictir, ipocrite hypocrite France!

2 comentarii:

Béranger spunea...

hypocrite, nu ipocrite.

Karakas spunea...

De acord cu ipocrizia, mai ales cind ne tin lectii despre coruptie, cind si ei au coruptii lor in afaceri. Dar, e simplu sa te uiti la Ion in gradina si sa-l umilesti public. Nu ma deranja daca spunea asta in cadru privat, dar sa vii ca Ambasador sa dai lectii in mod public altei tari mai mici e insultator. Acelasi lucru valabil pentru ambasadorul Gitenstein. Cine a inventat coruptia si furtul la nivel global, cu "asi" gen Maddoff? Asa ca mai incet cu pianul pe scari, domnilor ambasadori!

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...