miercuri, 27 iulie 2011

Rezervorul de forţă de muncă, aşteptând măsurile lui Lăbăroiu


Rezervorul de forţă de muncă al lui Lăbăroiu se odihneşte pe pragul unui magazin de lux din centrul Capitalei, care magazin, sătul de atâta mizerie, îşi ia zborul spre locuri în care e "secetă" de astfel de specimene. 

Ministrul Muncii cu Gura continuă să  debiteze inepţii despre "leneşii" de români, care nu muncesc destul, că d'aia a fost necesară "flexibilizarea" forţei de muncă, prin noul Cod al Muncii. Numai că statisticile îl contrazic: timpul de lucru săptămânal este cel mai mare din UE în România, românii fiind pe penultimul loc şi la zile de concediu, şi la sărbători legale. Şi asta este ce se vede. În realitate timpul de lucru este mult mai mare, de unde şi sporurile ălea de "productivitate" din industrie, spre pildă, de zici că e plină Românica de roboţi!

Are şi propaganda limitele ei...

4 comentarii:

pacos spunea...

INS strikes again: la sfarsitul linii aprilie erau 4.130.700 angajati. La sfarsitul lunii mai erau 4.155.000 angajati. Diferenta 24.300. Numai atat. Unde-or fi alea 2 milioane de locuri de munca create de noul cod al muncii? ca asa zicea Boc.

Constantin Gheorghe spunea...

E, unde? În manualul micului propagandist portocaliu!

vgeorgicas spunea...

Zilele trecute am vazut undeva ca in ultimile luni s-au facut 780 000 de contracte de munca in plus fata de ce era.
Declaratie a lui Lazaroiu.

chien spunea...

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-9559341-ministrul-muncii-peste-120-000-dintre-contractele-noi-incheiate-dupa-1-mai-incetat.htm

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...