luni, 4 iulie 2011

Calcule cretine



O turmă de cretini s-a repezit să îl pupe în cur pe Funeriu, că care a făcut el un mare bine învăţământului, spărgând buboiul cu bacul luat pe veresie. Cretini care spun şi că statul a cheltuit degeaba 240 de milioane de euro pentru elevii care au picat bacul. Elevi care costă 600 de euro pe an. Adică 2400 de euro patru ani de liceu.

Stau şi eu şi întreb: cine scoate genii, în lume, investind doar 50 de euro pe lună? Băi, imbecililor! Statul cheltuieşte mai mult cu întreţinerea unui deţinut! Bine că pe banii ăstia au stat într-o şcoală, şi tot s-o fi prins ceva de ei. Ce vreţi, să umplem închisorile cu ei? Atunci hai să le imputăm banii ăştia celor picaţi la bac. 

Toate calculele astea fac parte din obişnuita propagandă manipulatorie, menită să ascundă eşecul unei guvernări tembele, fără orizont, care nu ştie decât un lucru: să taie de la alţii, ca să aibă ce fura clienţii ei.

Un comentariu:

Anonim spunea...

in primul rind sint calcule made in vestul minunat si daca vin de la ei cum ar putea fi altfel?! si ce se spune la voi toata ziua sa sti ca sint reluari la ceea ce aud eu la vestici de zeci de ani. aia de la voi traduc efectiv ce guita vesticii si va spun si voua dupa principiul ca daca a tinut la alti prosti de ce n-ar tine si la prostii nostri?
sa exemplificam:
http://rinf.com/alt-news/contributions/general/us-spends-6-times-more-on-prisons-than-education/2600/
si daca voi credeti ca la europeni este alfel va inselati!
http://www.zoolamar.com/2008/01/02/kriminologe-fordert-mehr-geld-fuer-schulen-weniger-fuer-gefaengnisse/

orice vedeti acolo este doar o aliniere la valorile stralucitoare ale vestului. cine este de vina ca alegeti doar dupa luciu?!

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...