miercuri, 20 iulie 2011

Pa, capitalism!



Din gândirea teoretică şi practică a lui traian băsescu, dreptaciul cel mai de dreapta al dreptei româneşti(hă, hă, hă, hă!!!!!): via HotNews: "Traian Basescu a cerut public guvernului sa nu plateasca arieratele catre furnizorii de medicamente pana cand nu va fi rezolvata problema achizitiilor publice in spitale si farmacii. "Probabil ca lobby-ul furnizorilor de medicamente e atit de mare, ca nimeni nu reusete sa stavileasca arieratele."

Capitalism, da?!   Stat de drept, da?! Ţară membră a UE, da?! Sictir!

PS: furnizorii de medicamente nu cotizează încă la partid? Ce imprudenţă din partea lor!

PPS: asta mi-a scăpat! Deci noi cerem Bruxellesului să nu ne mai dea bani? Nu mai trimitem facturi spre decontare? Ce-ai cu ţara asta, Pulimea Ta? Ce rău ţi-am făcut?!

2 comentarii:

Fluieratorul spunea...

Va dati seama ca a facut asta pentru ca Elena Udrea este in vizor pentru facturari dubioase, si nu vrea sa se uite strainii la marca chiloteilor ei. Deci onor'don'capitan stie perfect ce se intimpla in "subordinea" sa, de ce si unde merg banii. Niste japcari ordinari, actualii guvernanti.

pacos spunea...

Orice factura trimisa inseamna verificare. Si orice verificare inseamna mari probleme pentru Lenuta. Naspa rau. Asa ca nu le mai trimite. Da' sunt si tampiti. Chiar daca nu le trimiti azi ci maine, baietii de la Bruxelles tot vor verifica daca banii aia s-au cheltuit pe bune sau nu. Fondurile alea oricum vor fi taiate. Dar nu acum, cand oalele ameninta capul Lenutei. Trebuie sa gaseasca un alt cap de sacrificat. Cand vor gasi....

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...