sâmbătă, 30 iulie 2011

Revino-ţi, drăguţă!



"Sunt absolut şocat cum stăm şi ne uităm ca proştii, sunt mâniat cum ne uităm ca proştii cum ne pleacă cu zecile, cu sutele, medicii din ţară."  Cine credeţi că e şocatul? Cristian Preda, care a profitat de prezenţa în eminiunea lui Ciutacu, la A 3, pentru a juca scena balconului.

Dar revino-ţi, drăguţă! Nu e cazul să te şochezi! Nu a zis Supremul Cur, ăla de care îţi ţii tu buzele lipite până şi atunci când mimezi "dizidenţa" , că statul n-are bani să-i plătească, aşa că e cazul să-şi caute de drum? 

Ce vrei să fac eu, idiotule, să-i opresc? Să-i plătesc eu mai bine? Să deschid eu spitalele închise de Supremul Cur, cu mâna Umilului Cur şi a bozgorului ăla împuţit, care cică-i ministrul Sănătăţii? Să anulez eu acordurile scelerate cu FMI, care prevăd distrugerea sistemului public de sănătate, pentru că nişte unii vor să se îmbogăţească şi din suferinţa românilor? Sictir, bă! Colindă pe la altă masă!   

Un comentariu:

Nicolae Nicu spunea...

Ne spunem că ăştia nu sînt tîmpiţi, doar că fac pe tîmpiţii. Uităm, însă, că numai tîmpiţii o pot face pe tîmpiţii. De exemplu, priviţi-l şi ascultaţi-l, cu răbdare şi calm, pe acest Cristian Preda! E monumental!

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...