luni, 25 iulie 2011

Intelectualul lui băsescu şi "fundamentalismul creştin"



Un nebun, extremist de dreapta, a ucis peste 90 de oameni în Norvegia. Iar un cretin, pe care noi îl plătim din bani publici, şi care-şi zice şi intelectual, nu găseşte un cuvânt de compasiune pentru victime, că, de, au primit ce merită, fiind de stânga. Pe Limbăieş, că despre el e vorba, îl fute grija de sintagma folosită de Poliţia norvegiană pentru a-l descrie pe nebun: "fundamentalist creştin". Pentru Limbăieş, fundamentalişti sunt doar alţii, în orice caz nu creştinii. De parcă am fi şters cu buretele cruciadele, războaiele religioase, masacrul indigenilor în Americi, sclavia, Inchiziţia. Toate astea au făcut zeci de milioane de victime.  La populaţia de atunci a globului, este mai rău ca un genocid.

Iar comentariile celor care-l divinizează pe Limbăieş(vă puteţi imagina aşa ceva? Ei bine, la Românica se poate!) fac toţi banii! Suspectez că mulţi dintre cei care studiază anormalul psihologic au în comentatorii EvZ un material de lucru suculent şi exemplar!

"Un articol bine facut. Felicitari! Prezenta pe acest forum de discutii a unor scelerati marxisti agnostici, asa cum bine ii numiti, dovedeste ca aveti dreptate. Acesti indivizi isi urasc propria civilizatie in care s-au nascut si pentru care inaintasii lor si-au jertfit vietile, adorand un gen de politically corectness care ne va distruge. Ei fac, in fapt, un mare serviciu islamului radical si prozelitismului islamic in Europa. Faptul ca in unele tari a fost intrezis valul islamic dovedeste ca politicienii, macar o parte dintre acestia, constientizeaza pericolul real al islamizarii Europei. Din pacate aceasta realitate duce la alienarea unora. Care inteleg sa-si transmita mesajul prin crima. Ceea ce este intolerabil. Cine poarta responsabilitatea acestor derapaje? Elitele politice de stanga care, in numele mondializarii si al multiculturalismului, distrug mai mult sau mai putin constient insasi civilizatia din care fac parte si pe care, cel putin teroretic, ar trebui s-o reprezinta. Marxismul de astazi a capatat forme cu mult mai perverse si mai periculoase. Si-a pastrat insa una dintre caracteristici: ura pentru religia crestina. E factorul ce ajuta nesperat islamul radical si pe reprezentantii acestora, care vor sa ne converteasca sau sa ne omoare pana la ultimul." Sau:

" Hai sictir! Dumneata ai macar idee cine si ce-au fost legionarii? Pune mana si documenteaza-te! Dar lasa istoria lui Roller! Sau e prea traziu? Deja ti-au intrat in cap tiparele mentale din care nu mai poti iesi. Legionarii au fost niste patrioti. Dumneata in mod cert esti doar o mizerie de om care, din pacate pentru acest neam, te-ai nascut aici, in Romania. Cu cozi de topor ca tine tara asta n-o sa ajunga niciodata prea departe. "Fundamentalist crestin"? Esti bolnav bolsevicule! Marii oameni pe care i-a avut acest popor au fost crestini si si-au aparat tara fie si cu pretul vietii lor. Gunoaie ca tine s-au ocupat exclusiv cu tradarile."

Sigur, azi cei mai mulţi dintre comentatori i-o trag la greu lui Limbăieş, semn de înaltă stimă şi mândrie pentru intelectualii lui băse. O fac cu argumente, şi de pe poziţia unor valori pe care nu le vedem prea des afirmate în spaţiul public autohton. sem că lumea nu prea mai înghite propaganda ieftină a unor sinecurişti de partid şi de stat. 

PS: cât de prost să fii să te bucuri că un vânător de pliznoţi prin Africa, auto-intitulat "istoric", îl urăşte pe Ion Iliescu? Atât de prost

4 comentarii:

Lilick Auftakt spunea...

Djuvara iar o sa se prinda mai tarziu (a mai fost cazul), ca pretextul pentru "interviul" in care nu e intrebat si nu spune aproape mai nimic e sa i-o mai traga o data lui Iliescu. De asta avea nevoie Romania Libera, care se foloseste astfel de acest batran. E, de altfel, si singura referire politica pe care o face. Sigur, de ce i-ar interesa pe cei de la RL altceva...

Anonim spunea...

Iată comentariile cititorilor presei române fapt care dovedeste ca nu toti romanii sint prosti

Ruger mini-14, munitie Remington 0.223, 0.53 kg/incarcator de 20. 100 morti x 3 cartuse = 300, si 100 raniti x 1 cartus = 100, total 400 cartuse in tinta. ……. eficienta ochirii (la un DOBI-TEUK !) este 1:5 => 2000 cartuse TOTAL. adica 53 kg (100 de incarcatoare !!!!) MUNITIA ERA DEJA PE INSULA !… si NU A FOST numai el !… S-A TRAS FOC INCRUCISAT pt. ca altfel cu semi-automata NU AVEA CUM NIMERI ATATIA -INDIFERENT de cat de multi erau la un loc !
NU AVEA CUM alerga cu atata munitie asa distante mari, mai ales ca victimele nu aveau nici o greutate in spate (deci ii dispareau din fata) … E CLAR CA AU FOST MAI MULTI TRAGATORI !
Miroase a servicii secrete. Este implicata aceeasi agentie(C.I.A.) cu aceeasi manevra(schema functionala) ca si in cazul turnurilor gemene,ca si in cazul atentatelor din Londra, Spania …Asa se cladeste noua Europa!
SECOND GUNMAN a omorat 93, a ranit 97 => cca. 400 rounds, care la un ne-pregatit inseamna cca. 2000 cartuse to start with. ADICA 60 kg !!!!… si vrei sa-mi spui ca a venit cu ele in rucsac ???? ……… pai NU AVEA CUM impusca mortal 100 (nimeri in total 200 !) DACA NU ERAU MAI MULTI !… pt. ca astea-s regulile razboiului ! IDEEA E CA A FOST TOTUL ARANJAT DE PROFESIONISTI ! sa nu mai vorbim de “FORTELE SPECIALE” care cautau o barca !… pana a adus un voluntar una de acasa ! … ADICA I-AU DAT TIMP !
Hey Gunman ai uitat ceva.Ce crezi tu acel ucigas a omoarat oamenii cu un singur glont ptr fiecare?Mai ratezi mai infigi cate 2 -3 gloante,deci cred ca ”creste cantitatea de kilograme”.Nu e de banuit ceva in neregula cu faptul ca esti politist si vii sa dai informatii in legatura cu atentatele din oras si tragi dupa tine ceva ruscaci sau plasi mari de abia iti tragi sufletul? Oricum ceva este putred in toata balaneala asta. Dar ce? O sa vedem.
Eu nu inteleg de ce a ucis copii norvegieni, daca era impotriva islamului in Europa.
Ce explicatii puerile, in Oslo sunt barci cu miile…
Pe daily mail apare un articol cu tovarasul imbracat in costum de ceremonie masonic. Pe pagina de facebook tovarasul se da promason dati un search pe net si veti gasi pozele cu ultimele discutii, intre timp facebook a dezactivat contul sau. Tovarasul se dadea proisraelian, mare crestin si mason in acelasi timp. cam greu sa impaci crestinismul cu masoneria iar cu acest exemplu tovarasii si-au dat cu firma in cap
l-am vazut pe net imbracat in uniforma. poarta decoratii si barete ale unor medalii, un insemn cu cap de mort pe maneca stanga.
Miroase deja a AL-NSA si AL-CIA ca si la Anna Lindh si Olaf Palme ! … respectiv EXACT LA FEL cu asasinarea lui Yitzhak Rabin !
Refuz sa cred ca a facut toata nenorocirea asta de unul singur.
Azi e linsat mediatic, in 25 de ani poate ii vor face statuie si vor numi biblioteci si strazi si batalioane militare dupa el. Cand o sa le fie obligati copiii sa se converteasca la islam, nu o sa mai vada lucrurile asa cum le vad acum. Ceea ce spune despre Marsilia e adevarat, a devenit oras majoritar islamic. Iar cel mai des folosit nume de baiat nou-nascut anul trecut in Marea Britanie e MOHAMED.

Anonim spunea...

Metodele lui Breivik sunt cel putin bolnave, dar MOTIVELE sale nu sunt deloc neintemeiate. Cand intri in Goteborg, Suedia, un oras absolut superb si vezi in centru o imensa moschee, ti se cam moaie genunchii. Saracia tarii noastre ne-a ferit de o invazie a imigrantilor islamici pana acum, ce va fi in 30 de ani, ramane de vazut
Este foarte ciudat cat timp a avut la dispozitie,acum cind exista tf mobil ,serviciu de urgenta (112) si alte mijloace de dat alarma,iar ucigasul sa aiba timp sa impuste 200 de oameni? Foarte greu de explicat.
Eu nu cred ca atacul asta a fost pus la cale doar de acest nenorocit. Ma intreb: De unde a luat echipamentul ala de politie si medaliile? Daca el a reusit sa gaseasca o barca sa ajunga pe insula, politia chiar nu gasea una O_o ? Apoi, eu nu cred ca nu a sunat nimeni in tot timpul ala si fortele speciale s-au autosesizat doar ca au auzit focuri de arma. O_o. “Conform poliţistilor, acţiunea forţelor speciale a fost îngreunată de absenţa unui elicopter” Parca au zis ca elicoptere erau, iar acele poze cu siguranta sunt facute dintr-un elicopter. Dupa cum a mai fost scris in unele articole: ” Aia faceau poze in loc sa faca ceva ca sa salveze acele persoane nevinovate. E RIDICOL. Sunt sigur ca in Romania trupele ar fi intervenit mult mai rapid si trageau direct in el. I love Romania!
Este absolut incredibil. SUSPECT de incredibil. daca la noi se intimpla ceva erau zeci de oameni care telefonau la politie si politia ar fi venit rapid. cica n-au avut elicopter dar puteau folosi un elicopter-ambulanta daca altceva nu aveau. si era de ajuns un singur politist antitero ca sa-l anihileze..
prin urmare 500 de oameni îşi lasă celularele acasă. Cred că au transmis cereri de ajutor prin semnale luminoase de a fost nevoie de 50 (CINCIZECI!) de minute pentru a se afla de atac. Gogoriţe pentru handicapaţi mintal.
“În timp ce aduna acasă tone de azotat de amoniu pentru a le transforma în bombe, Breivik era activ online, criticând pe toate forumurile musulmanii”.

Anonim spunea...

E geniala fraza asta…Faceti un exercitiu de imagine: camionul cu azotat la poarta, ala activ pe forumuri…”Bre nea Brejvik, unde descarcam si noi astea, ca ne-am cam duce acasa, ca-i joi si incepe uichendu” . Asta, activ pe forumuri, scrie cu caps lock: BRB. Iese si zice:” du-le bre in sopru, acolo unde mai vezi vreo saispe tone. Hai ca dau de-o bere lu’ matale si la baietii”. Intra in casa si redevine activ pe forumuri.
Nu-mi miroase a bine,prea seamana cu distrugerea turnurilor gemene, a “armelor nucleare irakiene”,cred ca o sa urmeze o noua perioada de represiune globala. Arma automata la un civil? hai sa fim seriosi! Rusine,rusine ,rusine au murit niste pusti nevinovati degeaba!
O fetita de 15 ani a supravietuit ascunsa sub o platforma mare de piatra, pe care se catarase criminalul cind a inceput sa impuste copii si adolescenti. Aceasta fetita a avut de la inceput contact pe celular cu parintii ei, care auzeau impuscaturile si au alertat imediat politia. Ginditi si singuri intirzierea reala a trupelor de interventie, inclusiv turele fotografice din helicopter ( singurul helicopter disponibil???) Amanunt desigur lipsit de importanta : cu citeva zile inainte anuntase Norvegia recunoasterea Palestinei ca stat independent! In ziua urmatoare atacului era planuita vizita primului ministru pe insula, nici picior de politist nu se afla in control pe insula cu mai putin de 24 de ore inaintea vizitei sefului executivului !!! Ghici ciuperca ciuperca ce-i?
Eu sunt convins ca a fost o lucrare ev*reiasca pentru a limita libertatea de expresie (daca mai era nevoie) si pentru a lovi in partidele de dreapta si in politica acestora. Oricum ai lua’o tot iu*deul iese “in picioare”. Ganditi-va numai ca ei detin cca. 65-80% din media europeana si nord-americana sau din functiile de conducere din mass-media. Sa nu mai amintim de casele de filme si de scenariile aprobate si transpuse pe pelicula. Cred ca pericolul major si alienant este setul de politici ev*reiesti subtil dictate prin asa-numitul “Political Correctness”.
In stilul caracteristic se vor acorda drepturi suplimentare minoritarilor (in cazul de fata musulmanilor)pentru a dezbina si pentru a crea mai usor conflicte, intradevar e*vreii sunt artisti in asa ceva.
Iată o fotografie a tineretului aflat pe insula Utoya, apărută în presa norvegiană cu o zi înaintea masacrului – îl veţi vedea pe Primul Ministru, întâmpinat de tinerii care îi cereau cu insistenţă să recunoască statul Palestinian – cât de cruntă şi perversă a putut fi retalierea – să te foloseşti de unul de acelaşi neam cu cei vizaţi, pentru a te răzbuna pe ei!
http://politisk.tv2.no/wp-content/uploads/2011/07/store_utoya.jpg

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...