marți, 26 iulie 2011

Cine vă mai crede?



Acum vreo lună, la întâlnirea dintre băsescu şi şefii USL, Ponta şi Antonescu, preşedintele României l-a şantajat public pe Ponta cu un contract pe care acesta l-ar fi avut cu Termocentrala Turceni. Ponta n-a avut aşa ceva, dar nu contează. Azi aflăm că ANAF a trimis la DNA "dosarul", pentru a fi cercetat şi el, şi Dan Şova.

Problema este că Danel, şeful DNA, tocmai l-a atacat public pe şeful PSD. În acest moment se pune foarte serios întrebarea "cât de obiectivă şi neutră mai poate fi instituţia", când îl cercetează pe Ponta?

De ce trebuia să ştie băsescu amănunte dintr-un dosar al ANAF, care atunci era abia la început? Mai crede cineva că băsescu nu foloseşte instituţiile statului împotriva celor care, de la putere sau din opoziţie, au curajul să-l înfrunte? Se mai îndoieşte cineva de faptul că olandezii au dreptate când afirmă că România nu mai este un stat de drept?

Aşadar, Ponta da, cercetat de DNA, Blejnar, nu, el face dosare altora. Ce ţară mişto! 

Niciun comentariu:

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...