vineri, 15 iulie 2011

DNA, ca Radio Erevan!



Nu mă pot opri din râs! Acum ni se spune cum a aflat presa despre implicarea lui Borbely într-un dosar de trafic de influenţă. E ca în bancul ăla cu Radio Erevan, la care un ascultător întreabă: "Stimaţi tovarăşi, ce ne puteţi spune despre viaţa personală a tovarăşei Kosâghina(Kosâghin a fost premier al URSS pe vremea lui Brejnev)?" La care Radio Erevan răspunde: "Stimate tovarăşe ascultător, postul nostru de radio nu poate oferi amănunte despre viaţa personală a tovarăşului Brejnev!"

Deci jurnaliştii au întrebat despre un om de afaceri, care tocmai fusese călcat de poliţie, cu o percheziţie cerută de DNA Oradea. Şi băieţii le răspund despre Borbely. Mişto! 

Maşina de zvonuri, plătită din bani publici, îşi turează motoarele. Acum aflăm "pe surse" că ANI îl cercetează pe Borbely pentru o vilă pe care i-ar fi construit-o un om de afaceri în Ungaria. 

Lăsând gluma la o parte, Borbely va fi distrus fără menajamente şi remuşcări, ca un avertisment pentru UDMR. Asta pentru că s-au împotrivit intenţiilor Supremului Cur. Strategia fricii în plină acţiune... 

PS: a nu se înţelege că m-a apucat dragostea de udemerişti. Nu despre asta este vorba, ci despre modul în care instituţiile statului sunt pervertite şi puse în slujba unor interese private.   

3 comentarii:

Dan B spunea...

UDMR si Borbely vor fi distrusi ptr ca pot fi distrusi, ptr ca sunt vulnerabili, ptr ca sunt la fel de hoti precum TOTI ceilalti politicieni romani din PDL, PNL, PSD, UNPR, PRM, PC etc, in frunte cu capul talharilor din Romania Basescu Mondialu.
Iar DNA si ANI vor fi intotdeauna niste scule de santaj si distrugere in mana celor aflati la putere.
Ca dvoastra ii preferati din motive personale pe hotii de la PSD, asta tine de partizanatul orb sau interesat care adus Romania in groapa.
Nu vad nici macar un singur blogger din astia cunoscuti care sa spuna lucrurilor pe nume: TOTI politicienii romani sunt la fel de hoti.
Nu stiu daca exista alta solutie in afara de emigrare, poate doar macar o actiune de protest gen neprezentare majoritara la vot.
Dar cu cine sa faci asa ceva?
Cu populatia tiganizata a Romaniei care daca maine basescu i-ar arunca inapoi citeva din oasele confiscate, l-ar vota din nou pe ritmuri de manele si in fum de gratare?

Fluieratorul spunea...

Nici macar ca sa-i trag o contra lui Basescu n-am sa spun vreodata ca Borbely nu merita un picior in tenderul lui de pretins aristocrat. Abia astept s-o ia in barba si unii mai de "calibru", nu numai gainarii. Borbely e de mult in troaca, e timpul sa-l manince porcii. Ce-i nasol e ca n-au alta sperietoare decit o gainarie, la "anvergura" lui. Abia astept sa se manince toti intre ei. O sa ma uit cu interes la circ, ca piinea mai va...

cristi spunea...

Băsescu îşi atacă aliaţii. Filmul ăsta a rulat de atâtea ori încat n-ar mai trebui să existe nimeni care să nu ştie cum se termină. Supremul e un maestru al trădării, un as al cuţitului înfipt în spate. Culmea prostiei aparţine udemeriştilor care încă vorbesc de "loialitate" şi "onoare" ca să-şi justifice sprijinul pentru guvernul Boc. Dacă se trezesc la timp o să trădeze ei primii şi Curul va fi suspendat la toamnă. Dacă nu atunci o să dispară, nici asta nu e rău.

@Dan B. O acţiune "de protest" constând în neprezentare la vot ar avea un efect contrar: voturile manelizaţilor ar fi şi mai importante pentru că doar ceilalţi ar "protesta". Clasa politică de azi nu este rezultatul vreunei intervenţii extraterestre, ci a celor care au votat-o, ceilalţi care au "protestat" nu au contat. Politicienii i-au ignorat pur şi simplu, fiindcă în aritmetica electorală numai cine votează contează. Atitudinea asta de "protest" sună cam aşa: vreau să-mi meargă bine dar nu-s dispus să fac absolut nimic pentru asta. Stau acasă, amplificând astfel voturile celor mituiţi sau retardaţi, plus voturile fraudate, dar mă aştept să iasă bine. Sigur că de data asta o să meargă, nu?

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...